Melyik pártok fognak bejutni a Parlamentbe szerintetek?
Figyelt kérdés
2014. márc. 28. 12:47
1/9 anonim válasza:
Jobbik, Fidesz, Összefogás
ennyi.
2/9 anonim válasza:
Így van, esetleg talán még az LMP. Más nem valószínű, megkockáztatom, hogy esélytelen.
3/9 anonim válasza:
Jobbik, Fidesz tuti. Az LMP-nek el kell érnie az 5%-ot,az Összefogásnak pedig a 15%-ot de én egyikben sem vagyok biztos.
4/9 A kérdező kommentje:
gyönyörű lenne ha csak a fidesz meg a jobbik lenne a parlamentbe. Ez Orbánnak köszönhető, hogy előre tőrt a szélső jobb.
2014. márc. 28. 14:35
5/9 anonim válasza:
LMP, JOBBIK, Fidesz, MSZP. Ezek fognak bekerülni. Kár, hogy a 4K nem. Szeretem a magas felbontást.
7/9 anonim válasza:
Fidesz-KDNP, Jobbik a tuti befutó. A baloldal erősen kérdőjeles, 20%-ot kell elérniük, nem 15-öt, mert csatlakozott a moma is. Nagyon szép lenne, ha nem jutna be a baloldal :).
8/9 A kérdező kommentje:
Tényleg nagyon szép lenne.:S Olyan lehet akkor a helyzet mint a náci Németországban...
2014. márc. 29. 08:21
9/9 anonim válasza:
szavazz akkor az összefogásra, hogy jussanak be, te idióta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!