Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Te melyik pártra fogsz szavazn...

Te melyik pártra fogsz szavazni? Indokot is kérek.

Figyelt kérdés
Most töltöttem be a 18-ik életévemet, és segítséget kérnék. Annyira a pártok programjait se tudom, szóval nehéz lesz, de akarok.
2014. márc. 26. 20:08
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

Mert az az övé, miért másért?!

G.

2014. márc. 26. 21:15
 22/33 anonim ***** válasza:
13%

"A multikultúrával a saját népedet, indentitásodat, kultúrádat árulod el, hozzájárulsz a pusztulásához."

Istenkém ilyen buta embereket...

2014. márc. 26. 21:29
 23/33 anonim ***** válasza:
100%

"Ahol egyenlőek az emberek, nem néznek ki senkit, egy külföldit nem köpnek le azért, mert sötét a bőre vagy mandula szemű. Ha megférnének egymás mellett különböző kultúrák, ha együtt élnének különböző rasszok.

Ha felfognátok, hogy egy ország, egy kultúra gazdagabb lesz ha befogad más nemzeteket, új szokásokat."

Nem köpnek le senkit itt, de azokkal problémák vannak akik nem tudnak és nem is akarnak beilleszkedni.

Tán' azt hiszed, hogy a rózsaszínködös nyugaton nem lesz baj majd abból, hogy lesznek akik nem akarnak beilleszkedni az ottani normák szerint?

Én idáig azt hittem, hogy az erős gazdaság az egyik tényezője egy erős országnak. :D

És te ezeket még komolyan is gondolod...

2014. márc. 26. 21:31
 24/33 anonim ***** válasza:
10%

Kicsit sok az off :S:D

Nekem is első szavazásom lesz, és a Jobbikra. Egyszerűen eddig akármilyen kormány volt - Nekünk legalább is és a környezetünknek - mindig szar volt. És most, hogy valamennyire látom a dolgokat tényleg - szerintem! - igaz az, hogy:

" Az MSZP az emberek feledékenységére, a Fidesz az emberek hiszékenységére épít. "

Azt hiszem már belinkelték a programot, de lakossági fórumokat is nézhetsz Youtube-on. Ha szimpatikusak... hajrá!

2014. márc. 26. 21:44
 25/33 anonim ***** válasza:

Bemásolom az én véleményem, amit máshova is tettem. Részben fedi a kérdésedre a választ. Kicsit ingerülten íródott.

De a valóságot lefedi.

Traubi Körüzenet - Szövetség Étterem -DH- [67:29] 26.03.2014 19:59:41

Eric...hülyeség...

1. Ki támadna meg?

2. Ha meg is támadna vki, segítenénk/nének

3. Rájössz, hogy tényleg kell majd :)

2014. márc. 26. 22:16
 26/33 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó voltam, rosszat másoltam be, sorry! :D

Na itt a válaszom:

Fidesz, MSZP? Egyiket sem ajánlom!

Korrupt lószar az egész, akik eladják a magyar földet és csak ígérgetnek a sok birka meg elhiszi, főleg igaz ez a nyugdíjasokra. A vak is észreveszi, hogy tönkre teszik az országunkat. 24 év alatt nem tudták helyreállítani, akkor mit vártok még?

A Jobbiknak még nem volt lehetősége bizonyítani, és rendbe akarják tenni az országot, ellentétben a korrupt pártokkal szemben!

Csendőrség bevezetése

A naplopó bü..ös cigány kérdés megoldása, hogy ne a becsületes adófizetők tartsák el a cigányokat, akiktől tartaniuk kell a magyar embernek magyar földön

Önellátó gazdálkodás, ha már morálisan fejlődik az ország akkor idővel anyagilag is helyre fog jönni!

Halálbüntetés, miért az adófizetők hizlalják a bűnözőket?

Vona Gábor nagyon értelmes ember aki kimondja kerek perec amit gondol és nem kertel, mint a többi semmire kellő a parlamentben. Mikor kihívja " párbajozni " Orbán-t, Orbán az emberi mögé bújva köpni-nyelni nem tud és csak a fasságait beszéli, ami teljesen független a témával kapcsolatban.

Itt az ideje annak, hogy valaki végre helyre tegye ezt az országot.

Azon politikusok börtönbe zárása, akik meglopták az országot és idáig juttatták.

2014. Április 6 - Jobbik - Vona Gábor

2014. márc. 26. 22:18
 27/33 anonim válasza:
71%

Jó látni, hogy ennyi MAGYAR ember van itt!

A Jobbikra szavazok, sorolhatnám az okokat, de az elmúlt 24 év magyarázat mindenre...

2014. márc. 26. 23:05
 28/33 anonim ***** válasza:
89%
Jobbik - nálam is az az oka, hogy eddig még nem bizonyíthattak, viszont a többiek már elég rendesen leszerepeltek.
2014. márc. 27. 00:22
 29/33 anonim ***** válasza:
100%

Ja és még annyit tennék hozzá.

Parlamenti gyűlésen már szankciókat vezettek be a Jobbik ellen mert már nem tudnak kényszerükben mit tenni ellenük.

Mi a szankció? Az, hogy egy havi fizetésüket nem kapják meg a Jobbikosok.. Erre mit mond Vona Gábor? Nem baj, akkor sem fognak meghátrálni, nekik megér ennyit a magyar föld s a becsület, mint ellenkezőleg a Fidesz vagy MSZP-vel, hogy ők, a magyar földet és a becsületet inkább odaadják pénzért.

Én eddig nem foglalkoztam politikával, de a Jobbik meggyőzött, és nagyon tetszik amit csinálnak!

Végre egy párt, aki nem elvenni hanem adni akar ennek a szétgyalult országnak.

2014. márc. 27. 08:24
 30/33 anonim ***** válasza:
86%
Jobbik! Mert nincs más út,ha még pár évig azok vannak kormányon akik vannak,voltak,akkor végünk van,nyomorogni fogunk!
2014. márc. 27. 10:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!