Te melyik pártra fogsz szavazni? Indokot is kérek.
Talán Orbán leghíresebb mondata 2002-ből :
" A haza nem lehet ellenzékben". Tehát igen. A jobboldal úgy gondolja , hogy aki baloldali az nem magyar. Szégyenország.
Az indiait úgy érette, hogy cigány vagy.
Ugyanis a baloldali összefogás ideológiája Indiát csinál az országból.
El kell keserítenem mindenkit nem vagyok cigány.
"A baloldaliságnak egyik fő jellemzője a nemzeti érzelem elhagyása, persze nem azt mondom, hogy egy baloldali feltétlenül hazaellenes, de a baloldaliság és a jobboldaliság között éppen a nemzetszeretet az alapvető világszemléleti különbség."
Szerintem a jobboldal számára a nemzetszeretet valami túldimenzionált, 19. századi dolog.
Attól, mert nem vagyok antiszemita, szeretem a multikultit, a sokszínűséget nem vagyok nemzetellenes.
De ez az egész magyarkodás olyan nevetséges már. Rajtatok is kínai ruha rohad, amerikai filmeket néztek stb.
Fel kéne ébredni, hogy amit mondtok semmi értelme sincs. Nem megvalósítható, nem reális dolog.
Akkor lennék büszke a magyarságomra meg akkor verném a mellém ha Magyarország egy haladó ország lenne.
Ahol egyenlőek az emberek, nem néznek ki senkit, egy külföldit nem köpnek le azért, mert sötét a bőre vagy mandula szemű. Ha megférnének egymás mellett különböző kultúrák, ha együtt élnének különböző rasszok.
Ha felfognátok, hogy egy ország, egy kultúra gazdagabb lesz ha befogad más nemzeteket, új szokásokat.
De tudom, hogy ez csak álom, ezért is élek nyugaton...
"Ha megférnének egymás mellett különböző kultúrák, ha együtt élnének különböző rasszok..."
Nem is tudom, melyik népcsoport az amelyik képtelen együtt élni és beilleszkedni egy demokratikus(nak nevezett), törvényrendszerű országban.
Az általad istenített USA-ban, a szabadság bajnokában mellesleg a legerőteljesebben gettósítják a négereket, kínaiakat (Chinatown) és így tovább. Nem érzel itt egy pindurka ellentmondást esetleg? Vagy csak nem akarsz?
"De tudom, hogy ez csak álom, ezért is élek nyugaton..."
Multikulti?Na tudod mikor....
Haladó szellemiség a multikulti?
Maradj is nyugaton, remélem sosem jössz vissza ide.
Soha nem istenítettem az USA-t, egy szóval sem.
Nem ott élek, olyan helyen ahol mindenféle ember él, együtt. És én szeretem ezt és büszke lennék Magyarországra ha ugyanezt látnám, hogy fekete és ázsiai kisgyerekek játszanak fehér gyerekekkel. És magyarnak vallja magát mind, csak azért mert Magyarország a hazája ahol nyugodtan élhet.
A multikultúra nem egy másik kultúra befogadását jelenti, hanem a saját kultúrának, indentitásunk feladását.
És nem, nem lesz attól erősebb egy ország, éppen ellenkezőleg, morálisan csak gyengül.
Ugye tudod, hogy például London bizonyos kerületeiből is költöznek el a fehérek a sok színes miatt?
De, például Franciaországban is sok a gettó, a külvárosi részekben csak színesek laknak szinte.Meg vannak az un. no go zónák is.
A multikultúrával a saját népedet, indentitásodat, kultúrádat árulod el, hozzájárulsz a pusztulásához.
Olyan ez, mintha azt mondanám, hogy a dohányzás szuper jó dolog.A dohányzás is lassú halált okoz, mint a multikulti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!