Mi értelme van a plakátoknak és röplapoknak a szavazás előtt? Valaki azért fog az egyik helyett a másikra szavazni mert egy nagy plakáton szimpatikusabb volt neki egy pali?
Pedig sokan nem így gondolkodnak mint te ( sajnos ). Ezért tartunk ott ahol.
De azért próbálkozz, menj el szavazni.
Nagyon helyesen teszed.
Én 21 vagyok és én sem szavazok.
Utolsó,egy szóval nem mondta,hogy nem megy el szavazni..
Am. sajnos lehet,hogy vannak ilyen ostobák.
Egy forint kampánypénzt (sem) adnék egyetlen pártnak sem, ha kell, adja össze az imádattal ránéző tagsága. Ha senki nem kapna, ugyanúgy egyenlő esélyek lennének, csak nem menne ki az ablakon pár milliárd, és nem vigyorogna ránk úton-útfélen óriásplakátról egy tolvaj.
Esetleg kapjanak a médiában ingyenes adott műsoridőt, hogy elmondhassák mit szeretnének, ha... Semmi értelme óriás plakátokon sározni az ellenfelet, a mi költségünkre.
A kérdés kiváló.Én is ma pont ezt kérdeztem magamtól a Szél Kálmánon.Talán a pénz mosás lehetősége.Ugye kap attól függően,hogy mennyi aláírása van pénzt az államtól és azt csak kampány célra költheti.Na már most ha van egy haverod akinek az elmúlt 20 évben mindig adtad ilyen célra a megrendelést(tehát az ő plakát gyártó cégének) és utána a haverod nyereségén osztoztok a pártban(ami nem kevés pénz) ,érthető,hogy miért van ilyenre lehetőség és ezáltal miért van tele mindegyik busz oldala ilyenekkel.
Ha csak nem tényleg olyan hülyék és olyan messze állnak a nép gondolkozásától,hogy nem tudják,hogy mi nem egy vagy 1000 plakát után döntünk mellettük.
Több tippem nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!