Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mit szóltok a Jobbik robbanáss...

Mit szóltok a Jobbik robbanásszerű megerősödéséhez?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Lehet, hogy akár megelőzi még az Összefogást is?

2014. márc. 6. 18:24
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
20%

Egyáltalán nem erősödtek.

2010-ben rájuk szavazott egy bizonyos kör, akiknek a fele inaktív lett 4 évre és most a választások közeledtével ismét úgy döntöttek, hogy "na, akkor jobb híján legyen megint a Jobbik".

Erről szól a fáma.

2014. márc. 6. 18:39
 2/20 anonim ***** válasza:
14%
sztetek a Jobbik is beolvad az összefogásba? mert hát így lenne logikus ...
2014. márc. 6. 18:42
 3/20 anonim ***** válasza:
92%
Jó látni, ahogy az első kétségbeesetten magyarázkodik:)
2014. márc. 6. 18:47
 4/20 anonim ***** válasza:
95%
Hajráá csak így tovább!
2014. márc. 6. 18:48
 5/20 anonim ***** válasza:
85%
Imádom az ilyen első válaszadóhoz hasonló rettegőket. :D
2014. márc. 6. 18:49
 6/20 anonim ***** válasza:
31%

"Jó látni, ahogy az első kétségbeesetten magyarázkodik:)"

Nem magyarázkodom kétségbeesetten, mert tényleg erről van szó.

Én szélsőjobboldali ideológiát vallok, de katasztrófa lenne, ha a Jobbik hatalomra kerülne. Kb. újabb 70 évre leírnák Magyarországon a szélsőjobbot a sok baromságukkal.

És most nem kell azzal jönni, hogy "háde a Jobbik nem is szélsőjobbos!", mert lehet, hogy valóban nem az, de annak hiszik az emberek és ez bőven elég.

2014. márc. 6. 18:54
 7/20 anonim ***** válasza:
55%

Tipikus Jobbikos lehúzás. Nemrég indult egy kérdés és azt hiszik, hogy ez egy verseny majd egy ellenkérdés lehúzza:-)

Na csak így tovább, magukat süllyesztik az ilyen felfogással el.

2014. márc. 6. 19:02
 8/20 anonim ***** válasza:
29%
Na gondolom az előző kérdésben nem "nyert csatát" így itt próbálkozik egy kérdéssel. Szánalmas. Az egész pártnak ilyen dedós a felfogása, ezért is nem szavazok rájuk. Pedig régen bíztam bennük.
2014. márc. 6. 19:04
 9/20 anonim ***** válasza:
6%

Röhejes az egész párt, meg a hozzászólói is. Gyerekes dolgokat űznek. A párt is ennyit tesz, hogy szójátékokat próbál nyerni, mintha ez változtatna is valami.

Az értelemről nem híresek az biztos.

2014. márc. 6. 19:08
 10/20 anonim ***** válasza:
93%

6:

Rengeteg ember van, aki az utóbbi 4 évben lett 18 éves. 4 éve még én is csak 16 voltam és nem szavazhattam, de most végre elmehetek.

És a fiatalok között a Jobbik az egyik legerősebb, de legalábbis a 18-25 évesek között kétszer akkora a támogatottsága, mint az országos átlagos támogatottsága.

Sok olyan fiatal is felfedezi magának mostanában a Jobbikot, aki most fog szavazni először (tehát 18-22 éves) és annyira nem politizál aktívan, de most a választások előtt elkezdett nézelődni.

2014. márc. 6. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!