Mit szóltok a Jobbik robbanásszerű megerősödéséhez?
Egyáltalán nem erősödtek.
2010-ben rájuk szavazott egy bizonyos kör, akiknek a fele inaktív lett 4 évre és most a választások közeledtével ismét úgy döntöttek, hogy "na, akkor jobb híján legyen megint a Jobbik".
Erről szól a fáma.
"Jó látni, ahogy az első kétségbeesetten magyarázkodik:)"
Nem magyarázkodom kétségbeesetten, mert tényleg erről van szó.
Én szélsőjobboldali ideológiát vallok, de katasztrófa lenne, ha a Jobbik hatalomra kerülne. Kb. újabb 70 évre leírnák Magyarországon a szélsőjobbot a sok baromságukkal.
És most nem kell azzal jönni, hogy "háde a Jobbik nem is szélsőjobbos!", mert lehet, hogy valóban nem az, de annak hiszik az emberek és ez bőven elég.
Tipikus Jobbikos lehúzás. Nemrég indult egy kérdés és azt hiszik, hogy ez egy verseny majd egy ellenkérdés lehúzza:-)
Na csak így tovább, magukat süllyesztik az ilyen felfogással el.
Röhejes az egész párt, meg a hozzászólói is. Gyerekes dolgokat űznek. A párt is ennyit tesz, hogy szójátékokat próbál nyerni, mintha ez változtatna is valami.
Az értelemről nem híresek az biztos.
6:
Rengeteg ember van, aki az utóbbi 4 évben lett 18 éves. 4 éve még én is csak 16 voltam és nem szavazhattam, de most végre elmehetek.
És a fiatalok között a Jobbik az egyik legerősebb, de legalábbis a 18-25 évesek között kétszer akkora a támogatottsága, mint az országos átlagos támogatottsága.
Sok olyan fiatal is felfedezi magának mostanában a Jobbikot, aki most fog szavazni először (tehát 18-22 éves) és annyira nem politizál aktívan, de most a választások előtt elkezdett nézelődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!