Mit szóltok a Jobbik robbanásszerű megerősödéséhez?
""na, akkor jobb híján legyen megint a Jobbik". "
TELJESEN IGAZAD VAN!!!!
Csak ebből a jobb híjánból is veszítenek a hülyeségük miatt.
"Imádom az ilyen első válaszadóhoz hasonló rettegőket. :D"
Nem tűnt fel neked, hogy a Jobbik támogatottsága jelenleg akkora, mint 4 éve a választásokon?
Azok fognak rájuk szavazni, akik akkor is.
"Azok fognak rájuk szavazni, akik akkor is."
csak ez is kevés lesz..
"Imádom az ilyen első válaszadóhoz hasonló rettegőket. :D"
Miért kéne rettegnie egy jogállamban bárkinek is? Te jobbikos baromállat, remélem felakaszt a vona, hadd rettegj te is egy kicsit.
Ezek után van pofája a fajtádnak azt állítania hogy a Jobbikosok a részeges kocsmatöltelékek?
Megszűnőben lévő párt. Ezt sokan nem tudják.
Egy bizonyos szűk kör tartotta életben anno mikor az öszödi beszédet kiszivárogtatta a fidesz hogy újra kormányra kerülhessen. Összefogás szűken de nyerni fog. Mivel már előre isznak a medve bőrére. Ami most tiszta és reális párt az az LMP. Csak sajnos eltiporják hol a szélsőjobbosok hol a liberál balosok. Egyszóval itt minden lesz csak hosszútávú javulás nem.
Szerintem meg meglátjuk április 6 után.
A mi családunk nem szavazott 2010-ben, köztünk én sem, én külföldön éltem. Viszont most kollektívan jobbikra szavazunk. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!