Adnál tanácsot : Kire szavazzak?
Mindenki ezt akarja.De ezen kívül?
Miket támogatsz és miket nem?
Melegházasság, cigányok....stb
Akkor szavazz a Jobbikra.Ők most a legfiatalosabbak.
És nem támogatják a melegházasságot, nem segélyeznék a cigányokat össze-vissza.
Nézz utána a neten. Ennyire nem lehetsz lusta. De tessék, itt egfy jó,összefoglaló videó : :)
Itt az én véleményem! Kicsit ingerülten íródott ezért elnézésedet kérem! Én eddig nem szavaztam, mert fölöslegesnek tartottam, mivel mindegyik párt csak becsapta a magyar embereket és egyre jobban szedik szét az országot.
De felfigyeltem a Jobbikra, és engem meggyőzött, főleg Vona Gábor " előadásai " a parlamentben, szabad tereken.
Egyáltalán nem gyűlölködő, csak nem tűri meg a cigányokat és végre akar ez ellen tenni is valamit. Én 100%osan támogatom őket. Itt az ingerülten íródott véleményem, ezért előre is bocsi.
Fidesz, MSZP? Egyiket sem ajánlom!
Korrupt lószar az egész, akik eladják a magyar földet és csak ígérgetnek a sok birka meg elhiszi, főleg igaz ez a nyugdíjasokra. A vak is észreveszi, hogy tönkre teszik az országunkat. 24 év alatt nem tudták helyreállítani, akkor mit vártok még?
A Jobbiknak még nem volt lehetősége bizonyítani, és rendbe akarják tenni az országot, ellentétben a korrupt pártokkal szemben!
Csendőrség bevezetése
A naplopó bü..ös cigány kérdés megoldása, hogy ne a becsületes adófizetők tartsák el a cigányokat, akiktől tartaniuk kell a magyar embernek magyar földön
Önellátó gazdálkodás, ha már morálisan fejlődik az ország akkor idővel anyagilag is helyre fog jönni!
Halálbüntetés, miért az adófizetők hizlalják a bűnözőket?
Vona Gábor nagyon értelmes ember aki kimondja kerek perec amit gondol és nem kertel, mint a többi semmire kellő a parlamentben. Mikor kihívja " párbajozni " Orbán-t, Orbán az emberi mögé bújva köpni-nyelni nem tud és csak a fasságait beszéli, ami teljesen független a témával kapcsolatban.
Itt az ideje annak, hogy valaki végre helyre tegye ezt az országot.
Azon politikusok börtönbe zárása, akik meglopták az országot és idáig juttatták.
2014. Április 6 - Jobbik - Vona Gábor
"Egyáltalán nem gyűlölködő"
- Írja ezt az, aki eddig lenézte a pártokat, és most gyűlölettől vezérelve mégis csak elmegy szavazni...
Ja és még annyit tennék hozzá.
Parlamenti gyűlésen már szankciókat vezettek be a Jobbik ellen mert már nem tudnak kényszerükben mit tenni ellenük.
Mi a szankció? Az, hogy egy havi fizetésüket nem kapják meg a Jobbikosok.. Erre mit mond Vona Gábor? Nem baj, akkor sem fognak meghátrálni, nekik megér ennyit a magyar föld s a becsület, mint ellenkezőleg a Fidesz vagy MSZP-vel, hogy ők, a magyar földet és a becsületet inkább odaadják pénzért.
Én eddig nem foglalkoztam politikával, de a Jobbik meggyőzött, és nagyon tetszik amit csinálnak!
Végre egy párt, aki nem elvenni hanem adni akar ennek a szétgyalult országnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!