Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Adnál tanácsot : Kire szavazzak?

Adnál tanácsot : Kire szavazzak?

Figyelt kérdés
Nem értek politoikához és nem akarok hosszú órákat programok értelmezésével foglalkozni, hisz itt nagyom sok okos ember van. Kire szavazzak?
2014. márc. 25. 17:34
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
Könnyebb életet, több pénzt fizut, sok állást, megélhetést, jó sok csajt és sok számitógépet a játékokra
2014. márc. 25. 18:16
 12/36 anonim ***** válasza:

Mindenki ezt akarja.De ezen kívül?

Miket támogatsz és miket nem?

Melegházasság, cigányok....stb

2014. márc. 25. 18:17
 13/36 A kérdező kommentje:
Senkit sem támogatok magamon kívűl. nem kell meleg meg romaházasságse
2014. márc. 25. 18:21
 14/36 anonim ***** válasza:
8%

Akkor szavazz a Jobbikra.Ők most a legfiatalosabbak.

És nem támogatják a melegházasságot, nem segélyeznék a cigányokat össze-vissza.

2014. márc. 25. 18:23
 15/36 A kérdező kommentje:
ok. más tipp?
2014. márc. 25. 18:24
 16/36 anonim ***** válasza:
4%
Jobbik.
2014. márc. 25. 18:44
 17/36 anonim ***** válasza:

Nézz utána a neten. Ennyire nem lehetsz lusta. De tessék, itt egfy jó,összefoglaló videó : :)

https://www.youtube.com/watch?v=VCCTXivC8Kc

2014. márc. 25. 19:18
 18/36 anonim ***** válasza:
21%

Itt az én véleményem! Kicsit ingerülten íródott ezért elnézésedet kérem! Én eddig nem szavaztam, mert fölöslegesnek tartottam, mivel mindegyik párt csak becsapta a magyar embereket és egyre jobban szedik szét az országot.

De felfigyeltem a Jobbikra, és engem meggyőzött, főleg Vona Gábor " előadásai " a parlamentben, szabad tereken.

Egyáltalán nem gyűlölködő, csak nem tűri meg a cigányokat és végre akar ez ellen tenni is valamit. Én 100%osan támogatom őket. Itt az ingerülten íródott véleményem, ezért előre is bocsi.

Fidesz, MSZP? Egyiket sem ajánlom!

Korrupt lószar az egész, akik eladják a magyar földet és csak ígérgetnek a sok birka meg elhiszi, főleg igaz ez a nyugdíjasokra. A vak is észreveszi, hogy tönkre teszik az országunkat. 24 év alatt nem tudták helyreállítani, akkor mit vártok még?

A Jobbiknak még nem volt lehetősége bizonyítani, és rendbe akarják tenni az országot, ellentétben a korrupt pártokkal szemben!

Csendőrség bevezetése

A naplopó bü..ös cigány kérdés megoldása, hogy ne a becsületes adófizetők tartsák el a cigányokat, akiktől tartaniuk kell a magyar embernek magyar földön

Önellátó gazdálkodás, ha már morálisan fejlődik az ország akkor idővel anyagilag is helyre fog jönni!

Halálbüntetés, miért az adófizetők hizlalják a bűnözőket?

Vona Gábor nagyon értelmes ember aki kimondja kerek perec amit gondol és nem kertel, mint a többi semmire kellő a parlamentben. Mikor kihívja " párbajozni " Orbán-t, Orbán az emberi mögé bújva köpni-nyelni nem tud és csak a fasságait beszéli, ami teljesen független a témával kapcsolatban.

Itt az ideje annak, hogy valaki végre helyre tegye ezt az országot.

Azon politikusok börtönbe zárása, akik meglopták az országot és idáig juttatták.

2014. Április 6 - Jobbik - Vona Gábor

2014. márc. 26. 22:28
 19/36 anonim ***** válasza:
64%

"Egyáltalán nem gyűlölködő"

- Írja ezt az, aki eddig lenézte a pártokat, és most gyűlölettől vezérelve mégis csak elmegy szavazni...

2014. márc. 26. 22:34
 20/36 anonim ***** válasza:
18%

Ja és még annyit tennék hozzá.

Parlamenti gyűlésen már szankciókat vezettek be a Jobbik ellen mert már nem tudnak kényszerükben mit tenni ellenük.

Mi a szankció? Az, hogy egy havi fizetésüket nem kapják meg a Jobbikosok.. Erre mit mond Vona Gábor? Nem baj, akkor sem fognak meghátrálni, nekik megér ennyit a magyar föld s a becsület, mint ellenkezőleg a Fidesz vagy MSZP-vel, hogy ők, a magyar földet és a becsületet inkább odaadják pénzért.

Én eddig nem foglalkoztam politikával, de a Jobbik meggyőzött, és nagyon tetszik amit csinálnak!

Végre egy párt, aki nem elvenni hanem adni akar ennek a szétgyalult országnak.

2014. márc. 27. 08:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!