Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Szerintetek ha a Jobbik...

Szerintetek ha a Jobbik bekerül a parlamentbe, visszavesz a zsidózásból? Vagy folytatható ez a taktika?

Figyelt kérdés
2009. dec. 15. 15:43
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Csak nem néhány birka miatt kellene minősíteni egy pártot.
2009. dec. 29. 12:55
 32/33 anonim ***** válasza:

Engem nem hat meg mivel minősítem a pártot, azt már inkább szégyenlem, hogy vétettem helyesírási hibákat.

Nekem még nincs, de folyamatban van a diplomám. :D

Igen, tessék cigányozni nyugodtan, mert akárki akármit mond a 95% romlott ... !!!

A zsidók pedig csak egymás felé mutatnak érzelmeket, hiszen minket Gojokat nem is tekintenek embernek(jó ezek a talmundisták), de a többi is.... Mindenki tudja aki kicsit is művelt mennyi problémát okoztak nekünk is...

Van helye a rasszizmusnak a világban, de ezt nem feltétlenül a gyűlölet útján ekll megvalósítani.

Ez magyarország, döntse el a többség, hogy akar vagy nem cigányokkal, zsidókkal, négerekkel, kínaiakkal, ateistákkal vagy bárkivel együtt élni. A többség úgyis a döntő, ilyen a domokrácia, döntse el hát a többség, hogy a közösségünket kik alkossák, kiket enegedünk be magunk közé. Szerintem ez természetes, Ti se engednétek be a kertetekbe cigányokat letáborozni, akkor ha egy 20 fős utcában 12 ember nem szeretné, hogy lakjonak ott cigányok, akkor mért ne lehetne máshová küldeni őket. Csináljanak külön egy közösséget. Az ilyen dolgokhoz radikális lépések kellenek!!!

Próbálna meg egy cigó amerikába vízumot kapni, és ez nem vicc 1000000-ből 1, ha kapna.

Mi nem németo vagyunk, hogy, ha van valami balhé vagy törvénytelenség, akkor a rendőrök 1 perc alatt elintézik. Nekünk ez nem megy sajnos, nincs is ilyen rendőrségünk, nincs is rá pénzünk, semmink sincs szinte. Valami randikálisat kell tenni.

Meg lehet mondani figyelj Te cigány vagy, hogy bűnöző vagy nem mind1, sajnos nagyon sok a bűnöző köztetek, ezért most lehetőségeim szerint mindent megteszek, hogy jobb legyen neked, de menj el innen. Alkossatok egy közösösséget , ahol csak cigók vannak, segítünk is és garantáljunk nem fog odaköltözni egy magyar se, hogy zavarjon titeket. Sok helyen ez van: zsidó negyed, néger negyed, kínai negyed, cigány negyed oda tömörülnek/tömörítik őket, aki meg nagyon tehetséges annak megadják az egyenlő lehetőséget a kitörésre...

MSZNP=MSZP Fidesz=Mszp Ezek igazából mind jóban vannak egy nagy színdarab az egész, meg is van rendezve, ezért váltják egymást...

Aki pedig nem cigányozik szerettel meghívom a lakóhelyemen bármelyik cigánytelepre, fizetek neki szállást, lakjon itt 2 hetet vagy bármelyik másik cigánytelepen, ha az utánn se cigányozik, akkor nem is tudom, elásom magam... De ez lehetetlen:D:D:D:D:D:D

2009. dec. 29. 16:06
 33/33 anonim ***** válasza:
Egyet értek az utolsóval! Aki nagyon védi a cigókat,az még nem ismeri őket! (vége lesz a jó világuknak)
2009. dec. 30. 10:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!