Szerintetek ha a Jobbik bekerül a parlamentbe, visszavesz a zsidózásból? Vagy folytatható ez a taktika?
17:58:
"17:32-es, az előtted utoljára válaszoló vagyok. Elolvastad az én válaszaimat?"
Természetesen igen. Sablonosak, a szokásos lemez.
Felkészültebb vagy az átlagnál, ha még nem vagy jobbikos pártfunkci, akkor most jelentkezhetnél hozzájuk, óriási káderhiánnyal küszködnek.
Jelentkezni lehet "a félszemű is király a vakok országában" jeligével a Lö Zsobbik pártközpontjában.
13:15 igazad van.
Amennyiben viszont visszavesznek a jelenlegi radikális hangnemből (Izrael-ellenesség, cigányság fenyegetése, külföldi tőke bojkottja, kölcsönök vissza nem fizetése stb.), pontosan azt veszíti el, ami a mostani szimpatizánsainak 3/4-e előtt vonzóvá teszi. A csalódott szavazóiknak meg ott lenne a Fidesz jobbszárnya. Biztos vagyok benne, hogy Orbán erre fog játszani a következő években, és komoly esélye is lesz rá, hogy bejöjjön a számítása.
Kedves kérdező:
Hányszor hallottad már Vona Gábor,Morvai Krisztina szájából azt a szót,hogy zsidó?
Miért ezt valamiért tilos? Jah,igen köcsög magyarozni lehet.
Szólásszabadság van!
Szerintem vissza kell kell vennie a zsidózásból és a cigányozásból, ha tényleg komoly támogatást akar a magyar társadalomtól. Mert nem vagyunk rasszisták, és antiszemiták, csak akkor amikor bicskanyitogató híreket hallunk, hogy mit síbolt az egyik mit rabolt a másik.
A Jobbik csak akkor lesz komoly párt, ha nem sérteget általánosságban senkit, és nem törekszik visszaállítani a Trianon előtti határokat. Jól és kiegyensúlyozottan, csak békésen félelem nélkül lehet élni. Amit a programjukból nem szabad kihagyniuk, az pedig az, hogy nem lehet engedni külföldiek kezébe jutni a Magyar földeket és vizeket. A mezőgazdaságot már tönkretették a privatizációval, amelynek keretében mindenféle külföldi befektetők jöttek, vásároltak feldolgozó cégeket, konzervgyárat,cukorgyárakat, húsfeldolgozó cégeket,édesipari üzemeket. Sorban csődbe vitték ezeket, mintha összefogott csapást akarnának mérni az országunkra. Van is benne valami - de sokan nem hisznek az összeesküvés elméletekben !!! Az a tény, ami az én cégemmel történt (ahol dolgoztam) az pedig az összeesküvés elmélet megléte mellett tanúskodik. Az Állami céget először, egy Dániából hazaköltözött, magyar zsidó vásárolta meg kb 10%-os áron. 2,5 év alatt csődbe vitte a céget. Ekkor egy szintén zsidókból álló társaság vette meg a céget 98-ban kft ként, majd 99-től már más néven Rt-ként. A fő részvényes egy korábban az egyik alföldi húsipar főosztályvezetője volt akinek pénze, sok száz milliója honnan lehetett, ha nem a külföldi talán izraeli társaságtól. Okosan elkezdték növelni a termelést, beruházásokat is csináltak, ami a termelés minőségét szolgálták. Úgy nézett ki ezek komoly szakemberek. Valóban értettek hozzá, a legjobb szakértőket technológiában jártas közép és felső vezetőket is hoztak néhányat. Fizettek rendesen a beszállított állatok után. 2002-re az ország legnagyobb húsexportját a mi cégünk bonyolította. Japán, Kórea, Kína,Spanyol, Orosz,Ukrán és Olasz ország felé.
A tulajdonosi kör elkezdett több céget is felvásárolni, szintén élő állat feldolgozókat, baromfi feldolgozókat, több húsipari céget ahol sertés -marha vágás és készítmény feldolgozás(felvágottak, sonkák, kolbászfélék stb)gyártása is folyt)Kb 10 cég került a tulajdonosi körbe. 2005 folyamán szinte mindegyiknél csődöt jelentettek, mert milliárdos hiányokat képeztek.Nálunk 2 milliárd volt, a szomszédos Hűtőiparban fél milliárdot, innen 90 km-re 1 milliárdot, a többit az Alföldieket és Dunán túliakat nem tudom. Szóval mindet felszámolták egy dunántúli céget nem de később azt is. A főrészvényes a csődök után bevádolta cégei igazgatóit, hogy félrevezették, azért ment csődbe. Gazdasági rendőrség nyomozott, de nem találtak hibát. Ez jól le volt játszva. Többször utaztam a dirimmel a másik céghez és vissza, és közben adta a főrészvényes az utasításokat, hogy kitől mennyiért vehet sertést. Ahol volt érdekeltsége, vagy érdekközösség volt, mert ...man vége volt az üzlettárs nevének ott magas áron is lehetett sertést venni. Magyar gazdától csak nagyon olcsón. Valakitől 260.-Ft/kg-os élő áron vették, más telepnek akár 310 .- Ft/kg árat lehetett
fizetni. Az lett a vége, hogy sokáig hitegették a beszállítókat élő állat, csomagolóanyag, gépalkatrész, beruházók, ÉMÁSZ, Tigáz stb, hogy majd fizetnek. Ezt játszották addig amig jóhiszeműen tovább adták termékeiket, hisz jól bejáratott cég volt hatalmas exporttal.Kis fennakadás van 90 nap helyett már félév tartozásban vannak, de adjuk oda azt a disznót, minek etessük tovább, elérte az ideális vágósúlyt.Tovább etetni veszteséges. Lepadlózott 8-9 cég és sok beszállítót magával rántott, mert nem volt esélye a felszámolásból megtérülni kárát. 300 millióért kelt el a cég, amiből sehogy nem lehet 2 milliárdot visszafizetni. A felszámoló pedig szintén a bandához tartozhatott, mert olyan jelentkezőnek nem adta el a céget aki továbbra is húsipari tevékenységet folytatott volna a meglévő gépekkel vágóvonallal csontozó szalagokkal hűtő-fagyasztókkal. Olyan pályázó nyerte el a jogot, akinek a terület kellett, meg az épületekben lévő nyersanyag, rozsdamentes felszerelések amit az UNIO előírt az exporthoz. Már le is bontották egykori cégemet. 30 éve új beruházásként épült. 2004-ben 300 ezer sertést dolgozott fel. A 90-es évek elején 10 millió sertést neveltek hazánkban, ez jelenleg 3 millióra apadt. A hiányzó évi 7 millió sertés felnevelése a takarmány megtermelése(növénytermesztés kukorica árpa, búza), a feldolgozása exportra és hazai fogyasztásra kb 300 ezer ember munkáját biztosítaná. A meg nem művelt földek elértéktelenednek, ez jó lehetőség a külföldi befektetőknek, hogy a nemzetközi árakhoz képest potom pénzért földekhez jussanak , Magyar Földhöz. Én ebben a mintában látom az összeesküvés elmélet meglétét és igazolását. Nem lényegtelen tényező, hogy az egykori főov. már 13 milliárd Ft-nyi vagyonnal bír. Mindenki megszívta aki beszállított neki, csak Ő nem.Gordonka is így tette tönkre sok libatenyésztő honpolgárunkat. Ő sem a szegényebbek közül való. Mellesleg egy libatenyésztő sem volt zsidó. Az antiszemitizmust efféle "ügyes" ténykedéseik erősítik, tehát jórészt ők maguk tehetnek arról, ha ez erősödött hazánkban. Nem spontán alakult így.
A jobbik ezt csak meglovagolja. Másik dolog, hogy ha egy zsidó döntés pozícióban van, akkor oda valószínűleg zsidót vesz be üzlettársnak,zsidót fog alkalmazni pénzügyei rendezésére,és egyéb irodai szállodai manageri munkáira, nem magyart. Ők a legnagyobb rasszisták. Az egyik régi cimborám és bandája jó zenét csináltak, saját szerzeményeik voltak a 80-as évek végén. A Hungarotonban aki döntött sorsukról,(fenn voltak demo anyaggal az irodájában)azt mondta: ha volna köztetek legalább egy zsidó, lehetne nagylemezetek, de így sajnálom!Később sem lett.
Ezek a tények, rossz érzéssel töltik el az embert, és a Jobbik eszméit jogosnak vélve hangol. Azonban nem kell általánosítani. Vannak pénzéhes, és rasszista emberek mindenhol. Az összetartásukról , összefogásukról példát vehetnénk! A kirekesztő gyakorlat amit csinálnak az felháborító. Ha sz SZDSZ nem kerül be a parlamentbe, csak épphogy, és az MSZP is jócskán megnyirbálva, akkor talán több hazafi magyar tud helyükre lépni és talán jobban tudja majd a 8,5 millió magyar érdekeit képviselni, mert eddig főleg a különböző lobbik érdekei kerültek előtérbe, ahonnan jócskán pörögtek vissza a százmilliók félig és teljesen magyar honatyáink zsebébe. (gondolom) Mitől miből lettek ezek 30-40 évesen milliárdosok?) Közben meg nyomorog 4 millió honfitársunk. Nem lesz zsidózás de jó lesz majd okosan olyan törvényeket hozni, hogy ne tudják felvásárolni a Magyar földeket ezek a mások nyomorán megmilliárdosodott urak, és külhoni társaik. Mert, ha megvetik a lábukat, akkor sok külföldi fog majd jönni hozzájuk dolgozni,(nem magyar munkaerő) felvirágoztatják a vállakozásukat, és mi csak nézünk csórón, hogy milyen jól megy nekik így is, pedig nem ők vannak hatalmon. Jelszó: Magyarország a Magyaroké! Nem eladó! Ezt következetesen tartsuk be legelőször is a törvényeinkkel. Mindenkivel tudunk együtt élni békéban. A zsidókkal, ha nem vernek át, a cigányokkal, ha nem lopják el nem törik össze tulajdonjainkat.A többi kisebbséggel nincs gond, mert olyanok mint mi magyarok(pici történelmi nézeteltérés nem gond, nem kell felszívnia senkinek magát, ha szlovák, szerb, vagy románnal találkozik. Én szeretem mindegyik környező népet.A cigányt azt nem, mert én köztük élek, és megkeserítik az életemet, és minden szomszédomét.Nem tudok autóval úgy elmenni a főutcáig hogy ne kelljen fékeznem, mert nem a járdán közlekednek csapatostul, hanem az úttesten. Amikor rádudálok és intek, hogy húzódjon le, akkor engem egyen meg a rák.
Viszont a kisebbik fiam legjobb barátja egy cigány srác, nagyon rendes intelligens, gyakran jön hozzánk, és a fiam hozzá, barátnőjével.Csak a 80%-al van baj, akit nem neveltek tisztességre otthon.Sajnos ezután sem fognak az az érzésem.Ne így legyen!
bye: espi-laci
Az utolsónak:
"Szerintem vissza kell kell vennie a zsidózásból és a cigányozásból, ha tényleg komoly támogatást akar a magyar társadalomtól. Mert nem vagyunk rasszisták, és antiszemiták, csak akkor amikor bicskanyitogató híreket hallunk, hogy mit síbolt az egyik mit rabolt a másik.
A Jobbik csak akkor lesz komoly párt, ha nem sérteget általánosságban senkit, és nem törekszik visszaállítani a Trianon előtti határokat. Jól és kiegyensúlyozottan, csak békésen félelem nélkül lehet élni."
" Amit a programjukból nem szabad kihagyniuk, az pedig az, hogy nem lehet engedni külföldiek kezébe jutni a Magyar földeket és vizeket."
Ha ismernéd a programot tudnád,hogy nem fogják hagyni.
Nem zsidózgat,és nem cigányozgat. Miért szerinted nincs cigánybűnözés? Na igen,aki erre felhívja a figyelmet az rasszista szokásos módon. Már komoly párt,a semmiből megelőzte majdnem a kormányzópártot.
Az előttem írónak , aki hozzám intézte szavait :
Igazad van, nem ismerem, csak amit törekvéseikről hallottam az EU parlamenti választások alkalmával.
Igazad van abban is, mondhatni azt, hogy van cigány bűnözés, mert nem véletlenül velük vannak teli börtöneink.(76-98%-os a számuk a különböző végrehajtó intézetekben) Ahol kiváló körülmények között henyélnek, ahelyett, hogy dolgoztatnák őket az okozott károk megtérítésének érdekében.
Remélem lesz beleszólásuk -a Fidesz mellett -beleszólni az ország sorsába, de ahhoz együtt kell működni a Jobbiknak és F-nek, még ha nem is lesz koalíció. Széthúzással ellenszavazatokkal csak helyben állás lesz, és akkor megette a fene a jó szándékot. Csak menjen el minden magyar érzelmű szavazni, nehogy pofára esés legyen és megint a baloldalinak mondott milliárdosok jussanak kormányalakítási pozícióba!
Laci
"A JOBBIK az eddigi legjobb ami ezzel az országgal történt. A legjobb tömörülés amit nem nyomott el a korrupció..."
Akkor remélhetőleg a pénzügyi beszámolóját is leadja végre, amivel - szemben a többi párttal - évek óta adós. Tudod, egy nemkorrupt pártnak nincs félnivalója az adóhatóságtól :)
"Ahol Én lakom 17000 főből 6000 cigó és felmrés szerint 5 nek van diplomája"
Neked van? :)
"De nem ez a lényeg, a Jobbiban rengeteg a gyakorlattal és hozzértéssel rendelkező ember..."
Miben gyakorlottak? Neked pl. a gépelés még nem megy, gondolom, nem ebben gyakorlottak. Akkor hát? A zsidózásban? Sajnos, az manapság nem piacképes tudás. Még a gépírással is többre mész, mint a cigányozással/zsidózással.
Megkérnék minden kommentelőt,hogy lehetőleg kulturáltan válaszoljon-itt a jobbikosokra gondolok-mert ezzel minősíthetik a pártot.
Köszönöm!
Egy jobbikos!
B.Ú.É.K.
"itt a jobbikosokra gondolok-mert ezzel minősíthetik a pártot. "
Már megtették!
BUÉK neked is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!