Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Melyik szélsőségesebb? Magyar...

Melyik szélsőségesebb? Magyar Hajnal, vagy a Jobbik?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok, és elkezdett érdekelni ez a téma, de még nagyon kezdő vagyok. Sokak szerint jót tenne az országnak, ha a Jobbik hatalomra kerül. Miért? Én az elfogadás híve vagyok, abszolút nem származásból ítélek. Rosszul vagyok a rasszizmustól, és az általánosítástól. Nem gondolnám, hogy egy náci párt jót tenne az országnak. És a Magyar Hajnallal mi van? Az még durvább?
2014. márc. 12. 17:44
1 2 3
 21/28 tetro ***** válasza:

21.57

ez most mihez vagy hogy? hol írtam én az szdszről?

2014. márc. 12. 22:17
 22/28 tetro ***** válasza:

21.59

még pedig hogy? hogyan áll ki a liberalizmus a nemi erőszak elkövetők mellett?

2014. márc. 12. 22:18
 23/28 anonim ***** válasza:
Elég nyilvánvaló, hogy szélső liberális nézeteket vallasz. Innen az szdsz. Nem mintha ezt olyan bonyolult lett volna összerakni.
2014. márc. 12. 23:05
 24/28 tetro ***** válasza:

23.05

a szélsőliberális nézet kifejezés már magában oximoron...

2014. márc. 12. 23:09
 25/28 anonim ***** válasza:

Egyértelműen a magyar hajnal.

A jobbik a válság utáni első évben volt nagyon szélsőséges ,de most szépen lassan egyre emberibbé válik,míg nem a fidesz szavazói tömegesen fognak a jobbikra szavazni,mondjuk ha kiderül az öszödi beszédhez néhány nagyon hasonló beszéd az ő tagjaikról esetleg vezetőjüktől.

Nagyon jó ,hogy ilyen nyíltan kérdezel és jól hallható már a kérdezés utáni néhány sorodban ,hogy tényleg nem ismered behatóbban a magyar-cigány együtt élést.

Látom,hogy tényleg érdekel a téma így ajánlom,hogy nézd a híreket mert ott sok minden látható akár mennyire is próbálják az elkövetők arcát cenzúrázni.Nem tudom,hogy milyen helyen élsz és milyen közösségekbe jársz,de biztos nem tapasztaltad meg azt amit a legtöbb jobbikra szavazó,akik leginkább borsodi nyugdíjasok.

Csak néhány évvel vagyok idősebb mint te egyébként engem is nagyon érdekel a így a legjobb ,ha olyan dolgokat nézel amik nem párthoz,nézethez köthetőek.Ajánlom a kisebbségi térképek nézegetését,munkanélküliség magyarországi régiókban térképeket és a jobbik szavazói bázisát.Majd látni fogod,hogy ezek ugyan azokon a területeken vannak így könnyű néhány dolgot leírnod magadnak ezekről a dolgokról.

Ja és most ezt ne vedd komolyan ,de ajánlom ,hogy költözz el borsodba ,csak a nyári szünetre,de ne egy üdülő helyre hanem a cigánysor mellé és nézd meg,hogy a többségük hogy él.Nem szabad csak az értelmiségi cigányok megismerése után mondani,hogy a cigányok nem is lop

2014. márc. 16. 13:03
 26/28 anonim ***** válasza:
-nak meg nem is büdösek,nem is hangosak.Mert ez is egy fajta általánosítás,csak éppen pozitív irányban.
2014. márc. 16. 13:05
 27/28 anonim ***** válasza:
Hagyjátok már az a Magyar Hajnalt, egy kamupárt amit a Jobbik szavazótáborának megosztására alapítottak :)
2014. márc. 24. 21:58
 28/28 anonim ***** válasza:
Szerintem a jobbik elindította a "cuki" kampányát de még ugyanaz a náci párt ami volt. Én szívből remélem hogy nem kerül hatalomra.
2014. márc. 28. 14:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!