Melyik szélsőségesebb? Magyar Hajnal, vagy a Jobbik?
21.57
ez most mihez vagy hogy? hol írtam én az szdszről?
21.59
még pedig hogy? hogyan áll ki a liberalizmus a nemi erőszak elkövetők mellett?
23.05
a szélsőliberális nézet kifejezés már magában oximoron...
Egyértelműen a magyar hajnal.
A jobbik a válság utáni első évben volt nagyon szélsőséges ,de most szépen lassan egyre emberibbé válik,míg nem a fidesz szavazói tömegesen fognak a jobbikra szavazni,mondjuk ha kiderül az öszödi beszédhez néhány nagyon hasonló beszéd az ő tagjaikról esetleg vezetőjüktől.
Nagyon jó ,hogy ilyen nyíltan kérdezel és jól hallható már a kérdezés utáni néhány sorodban ,hogy tényleg nem ismered behatóbban a magyar-cigány együtt élést.
Látom,hogy tényleg érdekel a téma így ajánlom,hogy nézd a híreket mert ott sok minden látható akár mennyire is próbálják az elkövetők arcát cenzúrázni.Nem tudom,hogy milyen helyen élsz és milyen közösségekbe jársz,de biztos nem tapasztaltad meg azt amit a legtöbb jobbikra szavazó,akik leginkább borsodi nyugdíjasok.
Csak néhány évvel vagyok idősebb mint te egyébként engem is nagyon érdekel a így a legjobb ,ha olyan dolgokat nézel amik nem párthoz,nézethez köthetőek.Ajánlom a kisebbségi térképek nézegetését,munkanélküliség magyarországi régiókban térképeket és a jobbik szavazói bázisát.Majd látni fogod,hogy ezek ugyan azokon a területeken vannak így könnyű néhány dolgot leírnod magadnak ezekről a dolgokról.
Ja és most ezt ne vedd komolyan ,de ajánlom ,hogy költözz el borsodba ,csak a nyári szünetre,de ne egy üdülő helyre hanem a cigánysor mellé és nézd meg,hogy a többségük hogy él.Nem szabad csak az értelmiségi cigányok megismerése után mondani,hogy a cigányok nem is lop
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!