Ha a jobbikra szavazok, akkor egyből egy fasiszta náci vagyok?
A fasiszta meg a náci valóban nem ugyanaz, de az internetwarrior fotelmegmondóember vérpistikéknek nem ez számít; nekik a lételemük az online beszólogatás közösségi oldalakon, végigvitték a Wolfenstein 3D-t örökélettel, és már nagyon jól tudják, mi az a náci, úgyhogy egész bátran jöhetnek ide mantrázni a baromságaikat.
Az ilyeneket vissza kéne bökni 1939-ben,csak hogy legyen valami fogalmuk arról, mi az a náci...
"Azt nem tudjuk milyen, de azt se hogy milyenek lennének, lesznek."
Ezért kellett volna figyelni történelemórán. Vagy még nem tartotok a 20. századnál...?
Na, csak megjöttek az internetwarriorok, indul a lepontozókommandó :D
Milyen kár, hogy azt én is tudok, nemigaz? Na lássuk azokat a piros kezeket...
Egyértelműen!
Amennyiben
a. - nem vagy körülmetélve,
b. - nem vagy homokos,
c. - nem az összeborulásra szavazol,
d. - irgalom anyja, ne hagyj el!) - netán még magyarnak is tartod magad Magyarországon...
... nos, akkor jó eséllyel kockáztatod azt, hogy lenácizzanak (különösen, ha a fenti cselekményeket halmazatilag követed el)
Avetino:
Magyar vagyok, nem vagyok körülmetélve, nem vagyok meleg, és nem nácizok le senkit, aki nem az Összefogásra szavaz, mert ettől még senki nem lesz az. Aki viszont napjában ötvenszer zsidózik, cigányozik, komcsizik, melegezik stb, a nyilasokat élteti és úgy gondolja, hogy egy párthadsereg feladata az országban rohangálva származás alapján elverni az ilyen egyéneket, az ne lepődjön meg, ha lenácizzák.
"komcsizni pont hogy az imádott Fideszetek szokott napi rendszerességgel. Ez kicsit nem...öngól?"
Kicsit sem. Baloldali vagyok ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!