Ha a jobbikra szavazok, akkor egyből egy fasiszta náci vagyok?
Akkor az azon kevés pártok egyikére szavazol akiket nem tudnak korrupcióval és milliárdos sikkasztással megvádolni..
Ezt szokta a többi párt nácizni..
vannak, akik annyira éheznek, hogy több száz milliókat lopnak, de ők megélhetési bűnözők, így meg kell sajnálni őket.
És ha te ezek ellen lázadsz, és a többi mutyiság, a rossz életkörülmények miatt, akkor te meg csúnya náci vagy, fasisztoid gyűlöletkeltő demokráciaellenes, kirekesztő, fajgyűlölő, szűk látókörű terrorista
Ha Jobbikra szavazol akkor egy büdös rasszista náci vagy.
Ha az Mszpre akkor egy tetves, ótvaras kommunista.
Ha a Fideszre, akkor egy undorító, senkiházi cigány.
Bármilyen oldalon is állsz, itt mindig lesznek olyan emberek akik jelzőkkel illetnek :D
Amúgy ha csak a cigányokkal van a bajod, az nem rasszizmus, mert tettek érte, hogy utáljuk őket (tisztelet a kivételnek). Tudom, egy büdös rasszista náci vagyok :D
" Akkor az azon kevés pártok egyikére szavazol akiket nem tudnak korrupcióval .... megvádolni.."
Ha ott nem lehet korrupció, akkor Szegedi Csanád hogyan tudott úniós pályázati pénzt ígérni a zsarolójának ahelyett, hogy a saját, úniós, többmilliós havi fizetéséből ígérgetett volna? Vagy egyszerűen csak ő is átszólt volna a MAZSIHISZ-hez, hogy "sikáljátok már el!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!