Ha a jobbikosok állandóan komcsizzák az mszpseket, akkor miért sértődnek meg ha az mszpsek nácizzák őket?
Figyelt kérdés
Kb ugyanolyan sztereotípia mindkettő.2014. febr. 27. 21:19
1/23 anonim válasza:
Az MSZP-sek is megsértődnek a komcsizásra.
2/23 anonim válasza:
A Jobbikhoz közeli "Magyar Sziget" fesztiválon Mein Kampfot, 3. Reich, nyilas kitűzőket, pólókat lehet venni. Az MSZP rendezvényein sehol nem látsz Sztálin, Lenin, Mao stb. műveket. Csak, hogy érzékeltessük, ki a szélsőség...
3/23 anonim válasza:
Mondjuk az MSzP egy 180 fokot vett vadkapitalista párt, de az MSzMP jogi utódja...
4/23 anonim válasza:
Talán azért, mert volt kommunista párt tagjai vannak az MSZP-ben és az MSZMP utodpártja.
5/23 A kérdező kommentje:
De a Fideszben több ex-Munkáspárt és ex-KISZ tag van mint az MSZP-ben... A Jobbikosok az állandó zsidózással pedig szerintem több okot adnak ezeknek a sztereotípiáknak.
2014. febr. 27. 21:46
6/23 anonim válasza:
"De a Fideszben több ex-Munkáspárt és ex-KISZ tag van mint az MSZP-ben"
Ugyanannyi van mindkét pártban. De a fityisz szavazók legalább nem tartanak otthon Kádár-képet a falon (csak Orbán portrét). Viszont rengeteg maszopos nyuggert ismerek, akik állandóan dicsérik a Kádár-rendszert, sőt olyat is ismerek, aki a Rákosi-rendszert sírja vissza.
Kb. ezért kommunistázom őket.
7/23 anonim válasza:
Az MSZP egyik politikusa Lenin szobrot tart az asztalán.
8/23 anonim válasza:
Nem mindenki komcsi, aki jónak tartja a Kádár-rendszert.
De senkit nem ismerek, aki a Rákosi-rendszert sírja vissza. De olyant sem, aki Sztálin vagy Lenin szobrot tartana otthon.
AS Jobbikosok pedig náci jelvényeket hordanak.
9/23 anonim válasza:
10/23 anonim válasza:
Én azon szoktam megsértődni, ha valaki kétségbe vonja, hogy náci vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!