31 éves vagyok, és a jobbikra szavazok. Ti hány évesen kire fogtok szavazni?
20 éves
Egy ideig napi szinten foglalkoztam a politikával. Olvasgattam a cikkeket, amit nem értettem utána kerestem. Próbáltam kialakítani mindegyik pártról valamilyen képet.
Alapjáraton liberális beállítottságú vagyok úgy, hogy főleg ilyen irányba kacsingattam.
Jelenleg viszont elég siralmas a felhozatal a magukat liberálisnak valló ellenzék táján. Az biztos, hogy az Összefogásra nem szavazok hiába ők az állítólagos liberálisok.
Jelenleg már nem foglalkozom annyira aktívan a politikával mint például nyáron. Egyszerűen vicc az egész bagázs.
A lényeg, hogy vagy nem szavazok vagy pedig egy kisebb párt mellett teszem le a voksom.
Van 1-2 liberális beállítottságú (kis)párt. Akik nem azért vannak, hogy hatalomra jussanak, hanem sokkal inkább hangot szeretnének adni egyes követeléseknek, illetve színt vinni a magyar politikai életbe stb. Lehet, hogy jelenleg nem sok vizet zavarnak, de hosszútávon szerintem ők fogják jelenteni majd azt a bizonyos átmenetet a politikában ami a rendszerváltás óta várat magára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!