Spongya Bob Kocka kérdése:
Mi értelme ezeknek a Nemzeti Dohányboltos balhéknak? Nem unják még?
Figyelt kérdés
Amióta ezt kitalálták, heti sőt napi szinten lehet hallani, hogy így változtattak a rendszeren, amúgy változtattak vmit. Májustól 2 nem lehet egymás mellett, nagyobb áruházaknál se lehetnek sőt az újabb az, hogy átlátszó ajtókat kell felszerelni. Utóbbit megértem, mert ezzel csak azt érték el, hogy megnőttek a rablások száma. Még az idióták is úgy keresnek pénzt, hogy kirabolnak egy-egy trafikot mert a kiskorúak túlzott ,,védelme" ezt lehetővé teszi. Miért nem állítják vissza azt, hogy a boltban árulják ezeket? Mikor látják már be, hogy ez életképtelen ötlet és már a haveroknak se kedvez annyira?2014. jan. 12. 00:13
11/15 anonim válasza:
Megszüntetni úgyse fogják, mert azzal beismernék a szuper tervük romba dőlését és az ellenzék évekig ezen lovagolna.
12/15 anonim válasza:
Igaz. Bizonyos embereknél valamiért nehéz kimondani,hogy tévedtem. Én ha ilyet mondtam,valahogy jobban tiszteltek. A mai "vezetőnk" úgy látszik nem így látja.
13/15 Galamb András válasza:
A boltokba vissza fog úgy is menni mert a trafikosok nem tudnak annyit eladni, hogy megérje nekik fen tartani. A fekete piac mindig is virágzott a dohányból. A tulajnak kéne valóban eldönteni mit akar csinálni, engedi-e dohányozni az embereket vagy nem. Csak tegyen ki egy tájékoztatót, pl. DOHÁNYZÓS HELY vagy DOHÁNY MENTES HELY.
14/15 anonim válasza:
utolso mondatod adom, kocsma ejjel 3an, mind cigisek, de menj ki a minuszba, vicc...
15/15 anonim válasza:
Már annak idején megmondták,hogy ez agyrém. De mondd meg,ha orbán valamit a fejébe vesz,azon lehet akár észérvekkel is változtatni? Hiszen akkor be kéne ismernie,hogy tévedett! Olyan meg nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!