Utánaolvastál már az LMP-nek?
egyik régebbi ismerősöm egyetemista társai csinálják. elsőnek szimpatikusak voltak. de rájöttem, hogy esélytelenek, mert kevés a bőr a pofájukon a témához.
azt nemtom mennyire igaz, de úgy hallottam, hogy ők legalizálnák a könnyű drogokat meg ilyenek, amolyan totál liberalista párt. ez pedig nem nagyon jön már be nekem. nem hiányzik, hogy még jobban elnyomjanak és elkussoltassanak.
Szdsz 2.0
Jöhett a lepontozás, de ez igy van.
olvastam már róluk a saját honlapjukon. nekem is nagyon gyanús, hogy az szdsz utódpártja.
egyáltalán nem szimpatikusak. szájukba vettek pár jól hangzó frázist amivel próbálnak maguk mögé szavazótábort gyűjteni. főleg az olyan embereket, akik csalódtak a politikában. és ehhez választottak egy meglehetősen manipulatív nevet maguknak.
a választásokon elért sikereik egyenlőek a nullával. ez is azt mutatja, hogy nem nagyon rúghatnak labdába jövőre sem.
Itt Pécsett fiatal egyetemisták csinálják. Nem SZDSZ 2.0, mert alapvetően elvetik a gazdasági liberalizmust, csak az emberjogi liberalizmussal értenek egyet. Inkább zöld pártiak, szerintem néha egy kicsit túlzottan is (nagyobb a gond hazánkban pillanatnyilag annál, mint hogy mennyi a szélerőmű, szerintem...).
Akiket én ismerek közülük többnyire fiatal, értelmiségi, politikailag korrekt figura...
Köszönöm :) A hazai (akármilyen) erőművek és a kellő mennyiségnek köszönhető leválás az importról egyáltalán nem utolsó, szerintem. Ha még a távozó káros anyag nulla is, akkor megérte (volna) részt venni a felépítésében akár ingyen, szabadidőmben is. Csak egy vélemény :)
Szerintem csak annyi a "gyanús" vagy a "baj" velük, mint a linux-használattal: nem tudják a népek, hogy miről van szó, nem csinálják meg a házi feladatot, hogy ráláthassanak, mennyire rendben van, és kaotikusnak érzik a működést, holott jobb eredményre vezet, csak lassabban. De legalább odavisz, mielőtt ígérni kezdene, nem pedig ígér gyorsabb javulást, majd semmi, ahogy eddig. Miért vagyok ebben ilyen biztos? Átlátom a nyílt fejlesztési modellt. Lásd A katedrális és a bazár Eric S. Raymond tollából. Mielőtt engem is reklámozás vádja érne: természetesen szabadon terjeszthető a könyv is, és minden, amiről ír. Azért említem, mert jól vonható a párhuzam a közösségi támogatású és közösségi fejlesztési modellben gondolkodó "párt" működésével. Amit ismétlem, mi támogathatunk, és nem fizet senkit, ellentétben mindenféle jó célra összehozott alapítványokkal (is). Csoda, hogy lassan már a köztudatban is egyenlőek az LMP-sek a linuxosokkal, egyszóval ők a "bringások"? :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!