Jobbik szavazók, mik az érveitek?
Azt tudjuk, hogy mik az ellenérvek a Fidesz és az MSZP ellen.
A kérdés tehát nem az, hogy rájuk miért nem szavaztok.
Édes Istenem!Jòòòember!Én itthon akarok élni a saját házában!Mindenki menjen ki külföldre hogy versenyképes?Én itthon akarok versenyképes lenni!Ha mindenki elmegy ki marad?
Gondolom balos vagy,mert csótányferkó mondta hogy el lehet innen menni!
Sajnos nem vagy te igaz Magyar,és aki nem az az nem tudja hogy mit akar a Jobbik!
Az 5,7 komment írója vagyok
f/28
Nekem kinek az apja a Freudenau-i vízerőmű megtervezésében részt vett, mint vízmarnők elég népszerű. Mert én csak előnyét látom.
Például a Kiskörei magyar példa.
Közlekedés: vasúti és közlekedési híd
Kereskedelem: az ott termelt áruk olcsóbban szállíthatók ezáltal a jobb hajózási körülmények miatt, csak az pont iparilag gyengébb területünk sajnos.
Olcsó áramellátással a termelés illetve a közösségi energia költségek lefaraghatók. Ráadásul külső energia függését is mérsékelheti az országnak. Esetleg újra gazdaságossá tehetőké válna Magyarországon a bauxit és alumínium termelés is, ahogy azt Izlandon teszik. Olcsó energia okán külföldről exportálják a bauxitot, hogy alumíniumot állítsanak elő, amit feldolgoznak.
Ökologia: Kiskörei erőmű esetében a 3 új algafaj és jelentős vízimadár költőhelye végett nagyszámú turistát vonzz. Mely az élővilágra a legnagyobb veszélyt jelenti a hatalmas horgász érdeklődés mellett. Fontos megjegyezni, hogy az ezred fordulón bekövetkezett ciánszennyeződés mérséklődésében nagy szerepet volt a Magyarországi folyó szakaszon található vízgyűjtőknek. Így más folyón bekövetkező esetleges katasztrófával szemben is védelmet, megoldást nyújthatnak. Pl.: a legnagyobb környezeti veszélyek között számon tartót Neszmélynél fellelhető zagytározónak a tartalmának a Dunába ömlése. Mely környezeti katasztrófa kiszélesedésétől annak az eltakarítása onnan(mely osztrák magántulajdon) vagy a környéken egy vízerőmű építése, amely a Jobbik programjában szerepel is.
Építése és hasznosítása jelentős munkaerőt kötne le.
A bányászat kérdése, mely a fosszilis energia árak növekedésével ismét megtérülővé válhatna. Újabb munkahelyek 10.000-it megteremtve.
A cigány magyar együttélés problémájának szakmai alapon történő megoldása, politikai frázisok pufogtatása helyett érdemi munkával. Ahogy azt megcselekedték Érpatakon és Gyöngyöspatán is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!