Miben hazudott a Fidesz?
idióták, aki hülye haljon meg. komolyan mondom eszem megáll, mi jó élet volt a fidesz idején, föleg a végére. munkahely volt, egyre több; adókedvezmények fiataloknak volt; induló cégeknek. egyre erősebb lett a gazdaság.
de az a mocskos fidesz ide jutatta az országok ahol most vagyun? kérdem én miköze volt hozzá?
egyébként meg 4 év alatt nem lehet csodát tenni. mutatott egy programot bevállt de nem lehetett befejezni. ahoz kellenek befektetők. kedvezményekkel kell csalogatni az embereket építkezésre és pézforgatásra. máshogy nem megy... nem megszorítás a vállságból valo kilábalás módja, az mégroszabb. pénzforgatás.
de vannak akik sose értik meg. ismerősöm is azt mondta amikor megkérdeztem h miért mszp h neveltetés.... azóta ő is fideszes.nem adja neki h 3 papirral nincs melója.
tényleg gondolkodniuk kéne az embereknek kicsit. orbán meg nem cigány, azt én felismerem, van a falumban elég.... az egyetlen ember aki kiáll a tömeg elé és tisztességesen megszólít minket.
Kedves fideszt védő szavazók!
A fidesz 1998-2002-ig kormányozhatta az országot. 2002-ben és 2006-ban hol voltak a fideszre szavazók, mert ugye nem nyerték meg a választásokat Orbánék. Az a válaszoló, aki azzal védi őket, hogy 4 év alatt nem lehetett befejezni azt, amit elkezdtek, de itt 4 évenként váltogatjuk a pártokat, így egyiknek sem adtuk meg a lehetőséget arra, hogy amit elkezdtek, azt be is fejezzék. Természetesen 2006-ban más történt, nem nyert a fidesz, maradt az szmp, akiket meg annyira elvakított a győzelem mámora, hogy belebuktak. Megérdemelték, mert a szavazók megadták a bizalmat arra, hogy befejezhessék az elkezdett feladatokat, de ehelyett úgy elszálltak, mint a meggyógyított sasmadár. 2010-ben nem a fidesz nyert, hanem hatalmasat bukott az mszp.
Egyébként azok, akik ezen az oldalon megmondják a frankót a fidesz védelmében, azok hová húzták az x-eket 2002-ben és 2006-ban?
"A fidesz 1998-2002-ig kormányozhatta az országot. 2002-ben és 2006-ban hol voltak a fideszre szavazók, mert ugye nem nyerték meg a választásokat Orbánék."
2002-ben és 2006-ban jóval többen szavaztak a Fideszre, mint 1998-ban, úgyhogy ez elég ostoba kérdés.
"2010-ben nem a fidesz nyert, hanem hatalmasat bukott az mszp."
Bukott az mszp, de a többség nem az LMP-t, nem a Jobbikot, nem is a CM-t választotta, hanem a Fideszt. Azaz a Fidesz nyert.
"Egyébként azok, akik ezen az oldalon megmondják a frankót a fidesz védelmében, azok hová húzták az x-eket 2002-ben és 2006-ban?"
2010-ben a Fidesz 2706k szavazatot kapott, 2006-ban 2307k-t. Azaz szavazóinak 85%-a már 2006-ban is rá szavazott. Kicsit izzadságszagú az erőfeszítésed, amivel gondolom valami nagyon fontosat be akarsz bizonyítani, bár nem egészen világos, mit :))))
Kedves 15:34-es Orbán cigány ,ha te nem ismered fel benne akkor is az ,de a probléma nem a származásával van,hanem mert hazudott, cezaromániás, teli kisebbrendűséggel...Ezért választat ilyen pitiáner ostoba alakot köztársasági elnöknek, az ilyen felnéz Orbánra és engedelmeskedik neki/ csak hát más lenne a feladata... /
S ha azt hiszed,mert ezt leírtam róla ezzel dicsértem az mszp-t,akkor tévedsz.
Sziasztok! A Fidesz legnagyobb hazugsága az, hogy nemzeti pártnak állítja be magát. Milyen nemzeti párt/kormány az, aminek a külügyminisztere (Martonyi) egy Bilderberg csoport tag szabadkőműves? Nemzeti párt az, aki megszavaz olyan törvényeket, amik súlyosan korlátozzák a gondolat, a kutatás és a szólás szabadságát? (holokauszt-cáfolását tiltó törvény) Nemzeti párt az, aki államfőnek jelöl egy régi simulékony komcsit?
Rengeteg embert beszopatott a Fidesz. Ezért számítok arra, hogy jól le lesz húzva az első hozzászólásom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!