Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miben hazudott a Fidesz?

Miben hazudott a Fidesz?

Figyelt kérdés
2009. nov. 30. 16:59
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
84%

Nem hallottátok még? Más országban röhögtek, poénkodtak mikor Gyurcsány bevallotta ezt a hazudást.

"No ne! A politikusok tényleg hazudnak??? Aztaaaa! Ki gondolta volna...!"

Egyértelmű hogy állítanak olyanokat, amik nem igazak. De az akkor is undorító, hogy azt reklámozzák, hogy a másik mikor-mit csinált rosszul.

2009. dec. 5. 11:50
 12/42 anonim ***** válasza:
63%

Talán ez olyan kérdés, amihez túl sokat kellene gépelni hogy ide férjen.Azért az nem semmi anyag ami a Fidesz megalakulásától mostanáig összejött...

Ha könnyebben meg akarnád vizsgálni a tényeket, itt inkább azt kérdezd " Mikor NEM hazudott a Fidesz? "

(Persze ne értsen félre senki, ezt a dolgot bármelyik pártról kérdezhetnénk kb. ugyanilyen tendenciát kapnánk.)

2009. dec. 7. 09:04
 13/42 anonim ***** válasza:
100%
/Érdekes válaszok vannak.Én ezt hallottam- ő azt hallotta, ezért a Fidesz, azért az MSZP... ha-ha.Ezért tart itt ez az ország mert mindenkit meg lehet vezetni.Alapvető gond hogy lassan már minden "magyar",itt élő ember, csak magával foglalkozik.Így van a pátokkal is. Mi itt lent ölre megyünk néha egyik vagy másik pártér, közben meg csak arról vitázunk melyik tolvaj bandát eresszük az államkasszához. Senki nem figyeli a valós történéseket, csak arra alapoznak amit belénk sulykolnak a médián keresztül./
2009. dec. 7. 09:14
 14/42 anonim ***** válasza:
45%
A Fidesz nem hazudik, hanem köpönyeget forgat. Állít valamit aztán néhány év múlva gyökeresen az ellentétét vallja. Pl.: Bárki utánanézhet mit mondott Orbán Viktor a kettős állampolgárságról amikor ő volt hatalmon, ellenezte, később pedig a szavazatok miatt teljes mellszélességgel mellette volt. Ha valaki komolyan utána akar nézni az archívumokban megtalálja. Egyébként Orbán ideje alatt módosították a munka törvénykönyvét, minden hatalmat a munkáltató kezébe adva, elnyomták a szakszervezeteket. Én pártsemleges vagyok, mert úgy gondolom, hogy egyik párt sem az emberekkel törődik csak a saját zsebét tömi. Legyen az Fidesz, Mszp vagy akárki. Az Mszp találta ki, hogy a 70 év felettiek ingyen utazzanak és ő adta az első 13. havi nyugdíjat is, a Fidesz leszarta a nyugdíjasokat. Nekem a nagycsaládosokkal van tele leginkább a tököm, elegem van abból, hogy sírnak rínak pedig annyi támogatást kaptak eddig, hogy az megdöbbentő. Nekem az egy gyerekemre soha semmilyen kedvezményt, támogatást nem adtak és nem is fognak. Volt olyan középiskolai osztálytársam, akinek 3 testvére volt az apja is és az anyja is olyan helyen dolgoztak ahol nagyon jól kerestek 1993-ban nettó 3-4 százezer fejenként elég jó pénz volt, mégis ingyen ettek a gyerekek, ingyen volt tankönyv stb. Az egy gyerekes szülőnek nettó 60ezerből nehéz még azt az 1-et is eltartani. Eltértem a témától bocs. Mindeneestre én tartom magam ahhoz, hogy minden pártnak csak addig vagyunk tisztelt polgárok, amíg le nem adjuk rájuk a szavazatunkat, utána szarnak ránk.
2009. dec. 7. 10:45
 15/42 General ***** válasza:
51%
10:45 utolsó mondata nagyon is igaz. Bajnai Corvinuson tartott előadásában volt egy dia, ami az államháztartási hiányt mutatta. Minden választási évben csúcson volt. Ezért nem értek egyet a demokráciával. Ne értsetek félre: csak a népképviselettel. Mert egy rakás ember zéró gazdasági tudással szavaz a gazdaságról(közvetetten szociálpolitikáról, stb.)Nem is beszélve a tüntető idiótákról, gárdistákról és még sorolhatnám... Utolsó éves közgázos vagyok, és tudom, hogy amit most Bajnai csinál az kihúzna minket a szarból. De ő nme akar miniszterelnök lenni, úgyhogy megint jön a "ki tud nagyobbat ígérni a megvezethető népnek" párt...
2009. dec. 7. 15:02
 16/42 anonim ***** válasza:
53%
Ha a kérdező Fidesz-párti,a válaszok úgysem győzik meg.Inkább úgy kéne feltenni a kérdést:MIBEN NEM HAZUDOTT ORBÁN VIKTOR,MERT Ő AKKOR IS HAZUDIK,HA HALLGAT!
2009. dec. 7. 16:47
 17/42 anonim válasza:
100%
Ugyanúgy mindenben, azért nem tudott ennyit lopni, mert nem volt ennyi ideje rá, majd most bepótolhatja.
2009. dec. 16. 21:16
 18/42 anonim ***** válasza:
34%

"Bajnai Corvinuson tartott előadásában volt egy dia, ami az államháztartási hiányt mutatta. Minden választási évben csúcson volt. Ezért nem értek egyet a demokráciával. Ne értsetek félre: csak a népképviselettel. Mert egy rakás ember zéró gazdasági tudással szavaz a gazdaságról(közvetetten szociálpolitikáról, stb.)Nem is beszélve a tüntető idiótákról, gárdistákról és még sorolhatnám... Utolsó éves közgázos vagyok, és tudom, hogy amit most Bajnai csinál az kihúzna minket a szarból. De ő nme akar miniszterelnök lenni, úgyhogy megint jön a "ki tud nagyobbat ígérni a megvezethető népnek" párt..."

Nos,a tisztelt közgazdász úrnak üzenném,hogy nagy rakás sz@r amit Bajnai is csinál,mint a költségvetése is egy nagy sz@r. (Ez Magyarország legnevesebb közgazdászai is megmondták)

És miért nem tárgyaltatja újra az államadósságot? Csak nézel,de nem látsz. 4évente mindenki eljátsza a Teréz anyát.

2009. dec. 26. 16:40
 19/42 anonim ***** válasza:
76%
Miben nem hazudott és hazudik??? A leghazugabb párt,amely valaha létezett...!
2009. dec. 29. 19:30
 20/42 A kérdező kommentje:

19:30

Az az MSZP! Vedd már észre! A Fidesz a dakota közmondásokban annak idején már jó előre megindokolta,hogy miért hazudik/hazudott,ha egyáltalán hazudik/hazudott...

Nézz utána! Minden benne van!

A politikai hazugság = be nem tartott ígéret->demagógia.

A kormány akár kéthetente meg merte csinálni azt,hogy a ha Fidesz ,azt az mszp megcáfolta,majd pár 7 múlva beigazolódott a Fidesz állítása. Akkor ki hazudott többet?

2009. dec. 30. 23:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!