Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért nem tetszik a devizahite...

Miért nem tetszik a devizahiteleseknek, hogy vissza kell fizetniük a felvett kölcsönt?

Figyelt kérdés
A fő érvük, hogy nem devizában kapták a pénzt, hanem forintban. Ha forintra volt szükségük, akkor miért nem azt vettek fel?

2013. dec. 30. 19:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
66%

Csak a lényeget nem érted még mindig, itt sose volt deviza. Nem váltottak le semmit. Ezért gáz ez az egész.

Látom gyorsan kikupálodtál a netről, mikor kérdeztél még nem tudtad mi is a kettő közötti különbség.

2013. dec. 31. 01:01
 12/19 A kérdező kommentje:

Honnét veszed, hogy volt deviza (alap)?

Mutass már rá BIZONYÍTÉKOT!!!

2013. dec. 31. 15:49
 13/19 A kérdező kommentje:
Egyébként, ha ennyire értenek hozzá a devizahitelesek, hogy milyen váltás történt vagy nem történt, akkor miért nem nyitnak mindjárt bankot is... :).
2013. dec. 31. 15:54
 14/19 anonim ***** válasza:
51%

Én devizahiteles vagyok és szeretném visszafizetni a hitelemet, jelenleg is törlesztek "fogcsikorgatva". A kérdés feltevés tehát túlságosan elfogult, provokatív és indokolatlanul általánosít.

Nem várok állami támogatást. Szeretném, ha a bankár is tele tudná tankolni a Porschéjét, én is a saját autómat.

Azt viszont rühellem, hogy miközben csökken a svájci alapkamat, a bankár megemeli a svájci frankban nyilvántartott hitelem kamatát. Ilyesmit más népek nem engednének meg, már lógnának a bankárok. A magyarok egyelőre birka módra csak bégetnek, bíznak a bíróságokban, bíznak az igazság szolgáltatásban.

Hpt 213 nyert perek Google a barátod

2013. dec. 31. 16:01
 15/19 anonim ***** válasza:

Ha a bank forrásköltsége az országkockázati felár miatt nőtt, azt bokszolja le az állammal.

Ha a bank a felelőtlen hitelpolitikája miatt jut kedvezőtlenebb forrásokhoz, amiatt tartsa Ő a hátát, ne terhelje rám.

Én svájci frankban adósodtam el, ezért elvárom, hogy a kamat is kövesse a svájci alapkamatot.

Teszek rá, hogy a bank honnan szerzi be a pénzt. Azért tanulta a bankár szakmát, hogy ezt megoldja. Ha ehhez nem ért, akkor majd jó lesz utcát seperni. De ha ahhoz sem ért, akkor követ is törhet a bányában.

2013. dec. 31. 16:14
 16/19 anonim ***** válasza:

Nekem eszembe nem jutott devizában eladósodni.

A hitelközvetítő iroda és a bank ügyfélszolgálata ajánlotta. Mindenki a devizahitel mellett érvelt.

2013. dec. 31. 16:19
 17/19 A kérdező kommentje:
úgy látom, megy a bűnbakkeresés ezerrel...
2013. dec. 31. 16:39
 18/19 anonim ***** válasza:

"Miért nem tetszik a devizahiteleseknek, hogy vissza kell fizetniük a felvett kölcsönt?"

Az emberek általában nem szeretnek kölcsönt visszafizetni

A forinthitelesek ugyanúgy bajban vannak, csak erről kevés szó esik

2014. jan. 2. 11:20
 19/19 anonim ***** válasza:

EHHEZ TARTJUK MAGUNKAT AZ ÚJ ÉVBEN!

Póka László

Ha valaki odaad neked csellel, csalással 7 MFt-ot úgy, hogy maga sem győződött meg arról, hogy vissza tudod fizetni, majd tettestársaival úgy intézi, hogy biztosan ne tudd visszafizetni, annak nem jár vissza még a 7 MFt sem.

Sőt kártérítést kell, hogy fizessen!

Befektetett a kirablásodba, és rajta vesztett.

2014. jan. 2. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!