Miért nem tetszik a devizahiteleseknek, hogy vissza kell fizetniük a felvett kölcsönt?
Csak a lényeget nem érted még mindig, itt sose volt deviza. Nem váltottak le semmit. Ezért gáz ez az egész.
Látom gyorsan kikupálodtál a netről, mikor kérdeztél még nem tudtad mi is a kettő közötti különbség.
Honnét veszed, hogy volt deviza (alap)?
Mutass már rá BIZONYÍTÉKOT!!!
Én devizahiteles vagyok és szeretném visszafizetni a hitelemet, jelenleg is törlesztek "fogcsikorgatva". A kérdés feltevés tehát túlságosan elfogult, provokatív és indokolatlanul általánosít.
Nem várok állami támogatást. Szeretném, ha a bankár is tele tudná tankolni a Porschéjét, én is a saját autómat.
Azt viszont rühellem, hogy miközben csökken a svájci alapkamat, a bankár megemeli a svájci frankban nyilvántartott hitelem kamatát. Ilyesmit más népek nem engednének meg, már lógnának a bankárok. A magyarok egyelőre birka módra csak bégetnek, bíznak a bíróságokban, bíznak az igazság szolgáltatásban.
Hpt 213 nyert perek Google a barátod
Ha a bank forrásköltsége az országkockázati felár miatt nőtt, azt bokszolja le az állammal.
Ha a bank a felelőtlen hitelpolitikája miatt jut kedvezőtlenebb forrásokhoz, amiatt tartsa Ő a hátát, ne terhelje rám.
Én svájci frankban adósodtam el, ezért elvárom, hogy a kamat is kövesse a svájci alapkamatot.
Teszek rá, hogy a bank honnan szerzi be a pénzt. Azért tanulta a bankár szakmát, hogy ezt megoldja. Ha ehhez nem ért, akkor majd jó lesz utcát seperni. De ha ahhoz sem ért, akkor követ is törhet a bányában.
Nekem eszembe nem jutott devizában eladósodni.
A hitelközvetítő iroda és a bank ügyfélszolgálata ajánlotta. Mindenki a devizahitel mellett érvelt.
"Miért nem tetszik a devizahiteleseknek, hogy vissza kell fizetniük a felvett kölcsönt?"
Az emberek általában nem szeretnek kölcsönt visszafizetni
A forinthitelesek ugyanúgy bajban vannak, csak erről kevés szó esik
EHHEZ TARTJUK MAGUNKAT AZ ÚJ ÉVBEN!
Póka László
Ha valaki odaad neked csellel, csalással 7 MFt-ot úgy, hogy maga sem győződött meg arról, hogy vissza tudod fizetni, majd tettestársaival úgy intézi, hogy biztosan ne tudd visszafizetni, annak nem jár vissza még a 7 MFt sem.
Sőt kártérítést kell, hogy fizessen!
Befektetett a kirablásodba, és rajta vesztett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!