Szerintetek a Jobbik mikor fog végleg eltűnni a politikából?
"Tehát, amikor mi, kommunisták hatalomra jutunk, és megoldjuk a gazdasági és szociális problémákat. "
Én nem kérek belőletek sem, volt 40 évig, és mégsem haladtunk vele olyan sokat előre.
Jobb kérdés lenne hogy mikor fognak végre azok eltűnni a politikai életből, akik az egész országot tönkre tették.
Mert már kicsit vicces hogy ehelyett olyan fantom problémákkal akarnának küzdeni terelés kép, mint a Jobbik.
Kicsit azért vicces hogy avval senki sem akar foglalkozni hogy szétlopták az országot, esik az életszínvonal, csak a Jobbik szúrja a szemüket.
Na most akik ilyenek, csodálkoznak hogy van Jobbik ellenük?
Nos, az szokás szerint úgy lesz, hogy a birkamagyar, beláthatatlan időn belül, legalább 2-szer megválasztja majd őket, mert mert ha egyszer leszerepelnek, az nem elég tanulságos, meg kell szívni még egyszer.
Ez után valószínűleg már csak rájönnek, hogy a sz.ar, az tényleg xar és a "jobbik" majd a süllyesztőbe kerül, de azért természetesen a parlamentben maradnak, mert valahonnan kell a fizetés, a magyarnak meg sok adóforinja van, amiből eléldegélhet a sok felesleges politikuss , a semmiért.
"Kicsit azért vicces hogy avval senki sem akar foglalkozni hogy szétlopták az országot, esik az életszínvonal, csak a Jobbik szúrja a szemüket."
A lopás és a csökkenő életszínvonal sokaknak igenis csípi a szemét.De a jobbik erre nem lesz megoldás.
" birkamagyar, beláthatatlan időn belül, legalább 2-szer megválasztja majd őket, mert mert ha egyszer leszerepelnek, az nem elég tanulságos, meg kell szívni még egyszer.
Ez után valószínűleg már csak rájönnek, hogy a sz.ar, az tényleg xar és a "jobbik" majd a süllyesztőbe kerül, de azért természetesen a parlamentben maradnak,"
Én úgy tudtam, hogy idáig a fidesz, szocik, volt szadesz váltogatja egymást, de biztos lemaradhattam valamiről.
"Csak arról maradtál le, mikor a szövegértést tanították a suliban :)"
Ne személyeskedj továris!
Attól, hogy most azzal példáztál attól még ugyanígy van, és az idén nem jutnak kormányra, később meg ki tudja mi lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!