Ez a vérszegény Vona Gábor fog nagy meglepetést okozni és ő fogja megmenteni Magyarországot? (video lent)
Szegény úgy unja a saját dumáját, hogy majd beledöglik...ez lenne az új erő?! vagy lehet be van füvezve!
Orbán Viktorban ennél 200szor nagyobb erő van!
A Jobbik el fog tűnni, ebben biztos vagyok.
Nem a valódi problémákkal foglalkoznak és nem is akkora energiával, mint régen és ez a végüket jelenti.
A Jobbik sokat veszített a hangjából mióta bekerült a Parlamentbe, és ez nem csak az én észrevételem, olvastam egy jobbikos hozzászólótól is.
Nem tudom kik állnak a Jobbik mögött, de szívesen olvasnék róla.
# 2
Nos elárulom, azzal, hogy bekerültek a parlamentbe, elkezdett folyni nekik is a zsé, a tűz közelébe kerültek. Innentől kezdve a politikusaik is pontosan úgy működnek már, mint az összes többi parlamentbe került párt politikusai, nem a problémákkal foglalkoznak, hanem a pénzzel. Amíg tudnak lopni -megint hangsúlyozom, hogy ugyanúgy, mint minden más politikus-, addig más nem nagyon zavarja már őket. Ez igaz a Zázriveczre, a hihetetlenül tapló, de még mellé legendásan ostobának tartott Novákra, meg az összes többi főjobbikosra.
A választási eredmények igazolják a szavait. Inkább az állhat a háttérben, hogy a Jobbik megszokta, hogy az ilyen sajtó tájékoztatóit nem adják le a televíziók. Mondjanak bármit.
Viszont az előre hozott választási eredmények Vona savait igazolják. Nem volt olyan választói terület, hol a Jobbik a szavazatok számát tekintve ne javított volna. A leglátványosabb ilyen terület Pest megye illetve Somogy megye. Azonban a többi megyében is ez a helyzet. Legutóbb, az Ásotthalmon aratott győzelmük igazolta a Jobbik ezen állítását. Azonban Somogyban Barcson és Kutason is előre törést értek el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!