Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » LMBT Fiatalok: Melyik párttal...

LMBT Fiatalok: Melyik párttal szimpatizáltok inkább?

Figyelt kérdés

2013. dec. 29. 09:10
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
41%

Bisex, de ma már inkább meleg vagyok. Ismert vagyok a médiában, de senki nem tudja rólam. Fönt vagyok több internetes ismerkedő oldalon is, de nem élek "látványos" életet, és mégis jól érzem magam Magyarországon! NEM politizálok, soha nem is tettem. Nem léptem be az MSZMP-be, ezért nem lettem "akkor" egy művelődési intézmény igazgatója. Ma sem tartok kapcsolatot semelyik párttal, mert mindegyiknek meg van az előnye, hátránya, - mindig is a "háttérhatalom" céljait kell kiszolgálniuk, s ez így lesz a későbbiekben is. Mégis! Hiszem, látom, vallom, ma szinte minden országban vannak gondok! A kérdés csak az, mennyire képviseli az ország és az egyén érdekeit egy kormány. A baloldal egyértelműen a nyugat és az EU kiszolgálója! VALÓBAN eladósította az országot - csak hajlamosak vagyunk felejteni! Mi mindent vettek el tőlünk, keményen eladósítottak, tényleg igaz Gyurcsány öszödi "vallomása". Emlékeztek az "El lehet menni, kérem!" "Öregedő feleségecske", "Nagyon kemény lesz!" és hasonló dolgokra, a rezsiköltségek sokszoros emelésére, a 13. havi nyugdíjak elvételére, a 27%-os áfára, a politikusai rablásaira, stb. stb.

Homofóbia náluk is ugyan az volt, mint ma - semmivel nem volt jobb! Ma sem üldöz az állam, - tolerál, mint általában mindíg, mindenhol. Sehol nem "támogatják" a melegséget, - legfeljebb politikai okok miatt. Igen, a Pride nagyon felkorbácsolta az indulatokat - én sem értek egyet vele! A szexusunk nem tartozik a nyilvánosság elé! Ugyanakkor, semmi hátrányos megkülönböztetést a politika részéről nem tapasztalok! Részükről nem rosszabb a helyzet nálunk sem, mint az külföld átlaga. Ja, hogy az egyes embereknek milyen a véleménye, tolerancia szintje, az megint más! Talán nem kéne irritálni a heterókat, ahogy ők sem kérkednek sexusukkal sem az utcán, sem a munkahelyen. Ha ilyen eltorzulás van, azt keményen büntetik mindenhol. Az egyes ember véleményét, hozzáállását kellene megváltoztatni, - ebben meg igenis az LMBT és tagjaik tudnának sokat tenni. Ez nem az állam feladata... és örülök, hogy szabadon lehetek "más" mint az átlag, - igaz nem kérkedek másságommal, de nem hiszem, hogy az volna a normális együttélésben az emberek célja.

Hogy kire szavazok? Egyértelmű, hogy a Fideszre! Igenis óriási munkát végeztek! Ha nem volna amnéziás az ország, vagy ha konkrét tények alapján értékelnénk munkájukat, nem elfogultan és hagynánk kibontakozni munkájukat, akkor talán végre jobban érezhetjük majd az elért eredményeket! Nem lehet 4 év alatt csodát tenni! Ma azt játsszuk: amit a baloldal tönkre tett, azt megpróbálta kijavítani a jobboldal az előző ciklus alatt! De nekünk nem volt elég, ezért vissza hoztuk a balt! Ők újra lecsupaszítottak (vajon miért üvöltött az egész ország: "Gyurcsány takarodj!"??!!) Erre leváltottuk őket, s O.V. elindult gyökereiben megváltoztatni a járhatatlan utat. A baloldal folyamatosan besározta itthon és külföldön, amerikában és ahol csak tudta. Olyan tetteikért, újításukért is összefogott ellenük a baloldali világ, amit ma már sok országban bevezettek és sikerrel alkalmaznak. Ja, hogy arról nem beszél a baloldal? Na igen, a jó az természetes! Igen, minden rezsim a kampányában jót akar, csak kérdés, hogy mit valósít meg belőle. Ha ezek a biztató kis eredmények nektek nem adnak reményt a további javulásra, akkor sajnos újra anarchia és lejjebb csúszás lesz! Újra visszajönnek és szétverik azt, amit a 4 évben elértünk.

Ilyen módon M.o. lassan Kőműves Kelemen országa lett: amit egyik ciklusban felépítettek, azt a másikban szétvernek. Most látszik és érezhető az építkezés! Biztos, hogy rájuk fogok szavazni! Nem lehet egy szobrot faragás közben minősíteni, mégis, ezen az alkotáson - ha elfogultság nélkül nézzük, - láthatók a jobbítás, a maradandó értékek körvonalai... és nem lerombolni kell a szobrot, hanem építeni!

A valódi énjét bemutatta a baloldal O.V. "szobrának" és 1956 eszméjének megalázásával, szadista, elmebeteg és hataloméhes degeneráltságával!

Köszönöm, belőlük elég volt egy életre, örökre!!!

2013. dec. 30. 10:43
 22/44 anonim válasza:
41%

Egyetértek az előttem szólóval.

A másik, amit a magam részéről hozzátennék, hogy ebben a témában lehetőleg nem egyénieskedem. Azt jelenti, hogy megnézem a környezetemben élők hogyan élnek, jobb lett-e a helyzetük az elmúlt években, milyen a közérzet stb. Nem csupán az egyik politikai oldalról vannak ismerőseim.

Az összkép pedig az, hogy igenis fejlődik az ország, gyakran árral szemben, de fejlődik.

A másik, hogy ami miatt sem /csak/ magamra nézve tekintek a kérdésre, mert látom, hogy nyugati/északi testvéreink mire mentek, mennek fenevad liberalizmusukkal. Nem tartom szerencsésnek, ha a liberalizmus túllő, viszont az sem helyes, ha csak echte konzervativizmus van. Vhol a kettőnek együtt kéne lennie a politikai palettán. A Fideszben ezt a lehetőséget érzem, viszont mintha a Kdnp visszahúzná a full konzervatív felé. Mondom ezt úgy, hogy magam is vallásos, biszex fiatal nő vagyok. Tehát még csak azt sem lehet mondani, hogy elfogult lennék.

Tehát igen, én is a Fideszre szavazok. Látom a hibáit is, a sikereit is. És azt is látom, hogy manapság jelenleg nincsen (számomra) hitelesebb párt, mint a Fidesz.

2013. dec. 30. 12:16
 23/44 anonim ***** válasza:
51%

18. vagyok és teljesen egyetértek a két előttem szólóval.

19-es, pont ezért nem fogok kimenni. Az ex barátnőm is egy tipikusan buta leszbikus volt, aki azt gondolja, hogy a kardoskodással meg provokálásokkal elérhet bármit is.

2013. dec. 30. 16:15
 24/44 FDra válasza:
100%
Én legszívesebben a Magyar Kétfarkú Kutya Pártra szavaznék... ha már úgyis bohócok ülnek a Parlamentben, legalább legyenek profik! :D
2013. dec. 31. 10:55
 25/44 anonim ***** válasza:
100%
a Kétfarkú Kutyákra én is szívesen szavaznék.
2013. dec. 31. 12:22
 26/44 anonim ***** válasza:
49%
Én vagy az Együtt-re vagy Fodorékra, még nem döntöttem el.
2013. dec. 31. 21:14
 27/44 anonim ***** válasza:
87%

PM-E14

Am én eddig a 2 utolsó Pride-on voltam. Amikor az els9re mentem, nagyon paráztam a tangás pasik meg a butch-ok miatt. Én sem nagyon csípem az ilyeneket. De a kíváncsiság csak erősebb volt, és ha már fent volt a bakancslistán, hát nincs mese! Én lepődtem meg a legjobban. Fele annyi "provokátort" nem láttam a több óra alatt, mint este a félperces hírben! Csak egy csomó olyan embert mint én. Normális, hétköznapi arcokat, akikről előző nap az utcán meg nem mondtam volna... Annyira erősen sikerült pozitívan csalódnom, elmentem tavaly is, és idén is tervezek!

Annak aki meg az mondja, hogy a heterok sem vonulnak az Andrássyn, nem hirdetik magukat: Dehogynem! Minden nap amikor kézenfogva sétálnak, nyílt helyen smárolnak, a munkahelyen a kapcsolataikkal dicsekednek, és még sorolhatnám. Én ezeket nem tehetem. Sokan mondják, hogy dehnem, ha kultúráltan teszem senki sem bántana, de ezektől kérdezném: ti éltek benne, vagy én? Nem hogy csók nincs, de még a kezét sem fogom meg soha utcán. mégis rengeteg beszólást, sőt már több fenyegetést is kaptam. Csak mert "úgy" néztünk egymásra, a vállamra dőlt a buszon, vagy csak kacsintottam egyet. Lányok vagyunk. Ő teljesen nőcis, én inkább sportos, de NEM butch. Még sok ismerős sem tudja, nem látszik rajtunk. Mégis... Az az egy nap, amikor megfoghatom a kezét, megcsókolhatom, átölelhetem mások előtt és nem kell félnem! Ti heterol el sem tudjátok képzelni milyen... nem viszem ki a szexualitást. Nálunk ez sosem volt téma, a legszűkebb baráti kör sem tudja, hogyan vagy milyen gyakorisággal vagyunk együtt. Az én szemléletemben ez csak ránk tartozik. Én az érzéseimet, a kapcsolatomat és a szerelmemet szeretem ilyenkor évente egyszer megélni nyíltan. Úgy érzem egy nap nekem is járhat!

2014. jan. 2. 22:34
 28/44 anonim ***** válasza:
22%
Butch = férfias nő. Miért nem magyarul írod?
2014. jan. 2. 23:34
 29/44 anonim ***** válasza:
98%

snowboard - hódeszka

facebook - arckönyv

bluetooth - kék fogak

internet - világháló

wc (water clean) - vízöblítéses (vö :D )

surf - hullámdeszka

és még sorolhatnám... te ezeket mind magyarul használod? Szokj hozzá. Mindig is voltak és lesznek idegen nyelvből átvett szavak. Ez nem eretnekség. Nálunk csak nyelvújításnak hívják ;)

2014. jan. 3. 00:57
 30/44 anonim ***** válasza:
100%

21-es vagyok a lap tetejéről:)

27-es lány, igazán jól leírtad, miért kell Pride... DE! Túlzások nélkül, akkor nem fognak provokálni.

Egyébként az Államokban vagy Németországban, de akárhol a világon rossz néven veszik a heterók, ha két egynemű az utcán "úgy" viselkedik. Tudomásul kell venni, hogy mi vagyunk a kisebbség, a szokatlan, a deviáns. Ilyen az élet! És tudod mit, én mondom: Igazuk van! No nem azoknak, akik kiközösítenek, akik megvernek, akik lenéznek, hanem azoknak, akik - ahogy a legtöbben - vagy zárt térben (lakás, nyaraló, buli, szórakozóhely, stb.) élik meg másságukat, vagy a természet lágy ölén.

ITT JÖN A LÉNYEG:

Politikai szempontból nincs ennek jelentősége, mert szépeket lehet ígérni, de amikor ŐK voltak hatalmon, akkor sem volt jobb, mint most. Alakoskodás és szavazatgyűjtés a dumájuk lényege. Egymás lejáratása, túllicitálása... Ha azt várod, hogy támogatni fog minket bármelyik párt, hát tévedsz - még akkor is, ha TUDJUK, hogy MINDEGYIKBEN vannak MÁSOK! És látod, ők is titkolják a balosok is és a jobbosok is - meg én is:)))!

Ez így alakult - és így is marad, hiszen mindenhol csak az 1 nap Pride a megengedett (ahol megengedik egyáltalán).

Tehát, ne az LMBT elfogadása alapján válassz pártot, hanem azt nézd, melyik tud többet tenni MINDANNYIUNKÉRT, a HAZÁNKÉRT és EGYMÁSÉRT hosszú távon!

Az, aki hamis vádakkal telekürtöli a világot, a Hazáját is eladná hatalomvágyból - vagy aki lépten-nyomon hazudik, hamis videókat készíttet, dollármilliárdokat tart külföldön, amit ki tudja (:) hogyan szerzett, akinek nincs semmi erkölcse és ilyenné züllesztette, züllesztené az országot?!?!?!

Nyugalmat, lassú fejlődést, biztonságot akarunk -- és mindegy milyen a szexualitásunk, a vallásunk vagy életünk. "Az egyiknek sikerül - a másiknak nem...!"

De, minden oldalon vannak jó és vannak kutyaütő emberek. Csak az a kérdés mennyire vannak kiéhezve a hatalomra... azaz a koncra!

Hjaj jaj, mi lesz még itt!!!

Remélem, elzavarjuk a többször levitézlett balosokat és végre a saját érdekeinket érvényesíthetjük!

NEM mások ellen, hanem MAGUNKÉRT! :)

Béke van! :)

2014. jan. 3. 01:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!