Mi a véleményetek az új MSZP-s "Enyhítjük a válságot, enyhítjük a terheket" nevű szórólapról?
Még nem kaptam meg,de nem is igazán érdekelnek a kampányígéretek,akármelyik párt is mondja.
Közgazdászként pedig igazat adok annak,aki szerint jól kezelték a válságot,különben még rosszabb lenne a helyzet.A Fidesz adócsökkentési bla-blája,meg a Jobbik programjával összeomlott volna egészen a gazdaság.Az viszont kétséges,hogy a válságkezelésben jövőre is jók lesznek-eVannak aggasztó jelek a tervezett csökkentések miatt.
Majdnem dührohamot kaptam. Lendvai ki tud akasztani, van róla egy jó kép a 2. oldalon. Középszerű komcsi pártkatona, aki másokon számonkérni kiválóan tud, de szakmailag nulla.
Az a bajom az ilyen szórólapokkal, hogy az orránál fogva vezethető jónép harap ám az ilyen propagandairatokra, naivul még mindig elhiszi, amit pártunk és kormányunk mond. Az ilyen baromságok komoly százalékokat jelenthetnek a választáson.
A kérdéssel nem politikai vitát akartam kezdeményezni, elvégre ez nem egy vitafórum, csak kíváncsi voltam rá, h más is hasonló megdöbbenéssel fogadta-e ezt a szórólapot, azért írom mert látom kezd elkanyarodni a kérdés az eredeti témától.
Különben az álszent fotók engem is zavarnak, főleg ez a gordon omfg.
Egyébként meg, nem tudom, h a "növekvő közbiztonság" címszót miért pont egy amerikai rendőrcsillag közepére kellett írni, ami ugye nagyon hasonlít, ill. azonos egy másik közismert szimbólummal.Sztem ez egyértelmű provokáció.
a külföldi vélemények szerint magyarország jól kezeli a válságot bár ők nem látják hogy lehet gazdaságilag jól kezelik mi nem élünk egészen jól...bár az is igaz h megszoritások nélkül nem lehet válságból kilábalni, nemlehet ienkor adót csökkenteni és pénzt osztogatni (bár rossz helyröl vették el a pénzt)
hát igen az mszp plakátja sem az igazi.. bár a fideszét is megemliteném: Mondjon le ez van rá irva.. és ott mszps politikusok (gyurcsány is, őt hányszor akarják lemondatni?:D) ez alapján nem igazán tudom mért kéne a fideszre szavazni.. a jobbik pedig tul jót igér és gyanus h csak igérgetés...
Micsoda poén ezt így, három év múlva olvasni - most mindenki Bajnait nézi a megmentőnek, mert milyen csodálatosan kezelte a válságot :D
Hiába, no. A magyar emlékezet nem több fél évnél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!