Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Tisztában vagytok a Jobbik...

Tisztában vagytok a Jobbik programjával? (Igen/Nem) Aki ismeri, annak mi a véleménye az eddig nyilvánosságot kapott programról?

Figyelt kérdés

Itt nem érdekel az a nyilvánvaló hülyeség, hogy a Jobbik ki akar irtani minden cigányt, lámpaernyőt meg szappant akar készíteni a zsidókból stb.

Adok hiteles forrást:

[link]

[link]

[link]

[link]

Videók:

http://www.youtube.com/watch?v=c8SDfUn64M0

http://www.youtube.com/watch?v=FHUTXi4Fg84

http://www.youtube.com/watch?v=s1fSh3sn9Kg

2009. nov. 25. 15:26
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
36%
Ja,nem Vona Gabor voltam csak egy Magyar.
2009. nov. 25. 19:54
 22/31 anonim ***** válasza:
37%
Én nagyából tisztában vagyok a Jobbik programjával, és nem tartom rossznak, sőt kifejezetten tetszik(mivel logikusan jobb lenne az országnak, mint az amit a többi politikus mond), egyedül ez a keresztényezés idegesít. Ez is csak azért, mert bár a szüleim meg voltak keresztelve, engem már nem kereszteltek meg, mivel azt akarták, hogy magam döntsem el, hogy miben hiszek. Én pedig a Luciferiánizmust választottam(ami NEM egyenlő a Sátánizmussal, inkább a valódi tudás(gnózis)keresésével foglalkozik). Remélem "boszorkányüldözés" nem várható. A vallásszabadságot meg kell hagyni, egyébként minden jó a programukban.
2009. nov. 25. 20:17
 23/31 anonim ***** válasza:
En sem vagyok megkeresztelve.De ha meg lennek akarmire is egyertelmuen nem erdekelne hogy ezzel kapcsolatban mit mondanak.A lenyegre kell koncentralni.Nem szabad elveszni az aprosagokban mert az nagyon artalmas az egeszsegnek is meg a jovonkre nezve is.
2009. nov. 25. 20:21
 24/31 Salx Narval ***** válasza:
71%
Szerintem sokkal eredményesebb volna a JOBBI-k ,ha higgadt józan gondolkodású embereket állítanának a párt élére.Nem minden embernek jön be, ez a fröcsögős kocsmaszintű kampányolás.Én elhiszem, hogy a forrófejű fiataloknak tetszik ez a stílus, hiszen 20 éve, én is tudtam még hinni és lelkesedni,nekem is tetszettek az igaznak vélt hangzatos, odamondogatós szózatok.Hát meglehet nézni,mi lett az akkori radikálisnak vélt pártokból.Én a magam részéről, adok egy esélyt a JOBIK-nak,de sajnos hinni nem tudok nekik sem, az elmúlt húsz év során, sok mindent megértettem, a politikusokkal kapcsolatban.Sajnos nem látok a JOBIK-nál, megfontolt józan gondolkodású,középkorú politikusokat,csak lelkesedő öregeket és háborgó fiatalokat és a stílustalan szónokokat.Lehet, hogy akik most hallgatnak a pártban, azoknak kellene beszélni,mert a mostaniak nagyon kevés embert tudnak csak meggyőzni, ezzel a betanult hatásvadász stílussal.Ha egy kicsit halkabban mondanák, nagyobbat szólna.
2009. nov. 26. 03:35
 25/31 anonim ***** válasza:
4%

Náciveszély!Náciveszély!Náciveszély!

Csúnya náciakok akik megtévesztettek félmillió embert, hogy szavazzanak rájuk. Holokauszt lenne meg genocídium meg középkor is meeeg aki másként gondolkodik a dunákba lövik. Igazából nem is mélyen vallásosak és erkölcsösek akik segíteni akarnak, csak hatalmat akarnak.

KOMÉDIA

2009. nov. 26. 11:27
 26/31 anonim ***** válasza:
Az, hogy a jobbikot "nem engedik" országos tévében villogni sokat, ugyanúgy a műsor része, ahogy a többi érdekesség. Ne legyünk már ovisok. Minden mögött szervezést kell sejteni, a nyilvánvaló meg mintha nem is lenne.
2009. nov. 30. 20:38
 27/31 anonim ***** válasza:

17:53

Elfelejtetted alairni a neved:)

2009. nov. 30. 23:34
 28/31 anonim ***** válasza:
Még mindig ezen röhögök: "NEM VAGYOK ŐRÜLT!" és csupa nagybetűvel bazzeg... Ügyes. Egyedül az nem érti, aki leírja, ugye?
2009. dec. 1. 07:53
 29/31 anonim ***** válasza:
73%
Mivel JOBBIK tag vagyok,természetesen tisztában vagyok a programjukkal! Akik viszont lenáciznak Minket,azok vagy nem tanultak történelmet vagy a szavak jelentésével nincsenek tisztában!!! Sajnos....Január 16-án mindenki elolvashatja a JOBBIK programját! Szebb jövőt!
2009. dec. 2. 08:01
 30/31 Drone007 válasza:
58%

Én nem vagyok a Jobbik párt tagja, de nagyon szimpatikus a programjuk és a kiskáté is. Ugyanakkor józan gondolkodású ember vagyok, és rettenetesen félek attól, hogy amit mondanak csak kampányfogás. Viszont ők az egyedüli szalmaszál, ami az országunkat kihúzhatja a pöcegödörből, ezért egyértelműen meg fogom nekik adni az esélyt jövőre.

Teljesen egyértelmű, hogy a mostani hatalom az EUnak, a külföldi befektetőknek, és a cigányságnak pucsít, és figyelmen kívül hagyja az adózó átlagember véleményét. Magyarország lakosságának ma is csak negyede adózik, vagyis gyakorlatilag én a fizetésemből négy embert tartok el. Én csak magamat és a családomat szeretném eltartani, nem pedig három másik idegent.

A Jobbik a nemzeti vagyon elherdálása elleni küzdelmet (is) vállalta fel, a többi párt szerint viszont nincs semmi gond, és kis hazánk jó úton halad. Hát szerintem meg gond van, és egyáltalán nem haladunk jó úton.

Én megragadom az egyetlen szalmaszálat.

2009. dec. 5. 21:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!