Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Tisztában vagytok a Jobbik...

Tisztában vagytok a Jobbik programjával? (Igen/Nem) Aki ismeri, annak mi a véleménye az eddig nyilvánosságot kapott programról?

Figyelt kérdés

Itt nem érdekel az a nyilvánvaló hülyeség, hogy a Jobbik ki akar irtani minden cigányt, lámpaernyőt meg szappant akar készíteni a zsidókból stb.

Adok hiteles forrást:

[link]

[link]

[link]

[link]

Videók:

http://www.youtube.com/watch?v=c8SDfUn64M0

http://www.youtube.com/watch?v=FHUTXi4Fg84

http://www.youtube.com/watch?v=s1fSh3sn9Kg

2009. nov. 25. 15:26
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
52%

"Szerinted ez pozitívum? Ez kéremszépen agymosás, tudatosan próbálják az embereket befolyásolni."

Befolyásolni az embereket? És ez baj? Nocsak! Akkor talán egyszer eljutunk arra a következtetésre is, hogy nem elegáns dolog, amit a jobbiknyikok ezen az elvileg kérdésfeltevésre szánt oldalon művelnek? :))))

2009. nov. 25. 17:11
 12/31 anonim ***** válasza:
45%

16.10.

"Isten őrizze az országot attól, hogy ezek az őrültek valaha is a hatalom közelébe kerüljenek"

Valogasd meg a szavaidat meg rengeteg embert sertesz vele,tobbek kozott engem is.NEM VAGYOK ORULT,de rendet akarok az orszagba.

2009. nov. 25. 17:11
 13/31 anonim ***** válasza:
59%

17:11

Mit művelnek a jobbikosok? Megmondják az igazat, nem több. Nem ferdítik az igazságot mint a média, a kettő között HATALMAS különbség van.

2009. nov. 25. 17:18
 14/31 Salx Narval ***** válasza:
100%
Nekem a programmal semmi bajom, csak nem hiszem el amit mondanak.A többi pártnak sem.Amúgy az összes párt programja tetszene.
2009. nov. 25. 17:24
 15/31 anonim ***** válasza:
78%

"Valogasd meg a szavaidat meg rengeteg embert sertesz vele,tobbek kozott engem is.NEM VAGYOK ORULT,de rendet akarok az orszagba."

Ó te kis mimózavirág, csak nem Vona Gábor vagy személyesen? És amikor a jobbik szimpatizánsok itt a fórumon agymosottnak, hazaárulónak, szenilisnek neveznek mindenkit, aki nem a pártjukat támogatja (nem a politikusokat, hanem a választókat!), akkor is így meg vagy sértődve?

2009. nov. 25. 17:25
 16/31 anonim ***** válasza:
76%

Nem kampányoldal, de hol beszélgessen az emberek névtelenül a politikáról, ha nem itt?

Az EchoTVn kívül máshol egy értelmes szó nem hangzik el róluk!

2009. nov. 25. 17:28
 17/31 anonim ***** válasza:
67%

Sehol; vállalja fel a véleménye mellé a nevét is.

Egyébként nem vagyok tisztában a jobbik programjával, de megnéztem a honlapjukat és néhány beszédet onnan, és arra jutottam, hogy ha ilyen stílusú dolgokat képesek mondani, akkor inkább nem is vagyok kíváncsi rájuk. Szavazatot biztos nem kapnak tőlem és remélem, hogy ezzel még sokan így vannak. De ez majd a kellő időben kiderül.

2009. nov. 25. 17:53
 18/31 anonim ***** válasza:
82%
Van a magyaroknak elég bajuk nélkülük is.Én a zöldekre szavazok.Valaki nem akar minket gyarmatosítani?Ez az ország egy katasztrófa.
2009. nov. 25. 17:53
 19/31 anonim ***** válasza:

Miből gondolod, hogy a kérdésedben megfogalmazottak megválaszolása, éppen Rád, és a nagy nyilvánosságra tartozik? )(

Történelem tanárnak tartod magad, aki éppen a diákokat faggatja, felelteti?

…vagy rágondolni is rossz! Aktív III/III-as vagy….?

2009. nov. 25. 18:35
 20/31 anonim ***** válasza:
70%

17:25

Olvasgasd vegig miket irtok "TI"nagy jobbikellenesek..milyen indokokat hogy miert nem lenne jo a Jobbik...es akkor maris ra fogsz jonni miert hivunk ugy ahogy.Egyetlen egy normalis ervet sem tudtok csak lepontozni vagy azt mondani hogy azert mert nagyon felelmetesek meg azert nem mert Morvai bemutatott a "hazaaruloknak"meg blablablablablablabla..meg azert nem mert jujuju ezek ram akarjak eroszakolni a velemnyuket meg stb...kozben a Jobbikrol nem tudtok semmit.

Termeszetes hogy aki jobbikossa valik maris felvesz egy vedekezo es harcolo alakzatot mivel barmennyire is paraztok ez az igazsag es az igazsag alol ugysem tudsz menekulni...mert elobb utobb utoler.Nyugi,hozzad is el fog erni.

De hogyha te olyan okosnak tartod magad akkor legyszives probalj meggyozni arrol hogy a Jobbik egy nagy 0.Varom az ertelmes erveket.

2009. nov. 25. 19:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!