Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Keveredhetek bajba a cigányokk...

Keveredhetek bajba a cigányokkal vagy rendőrökkel ha a hazai pálya nevezetű jobbikos újságot terjesztem önkéntesen? 14/f

Figyelt kérdés

Mindenem az hogy valamit tegyek azért hogy a jobbik erősödjön.

Fiatal létemre nagyon szeretem a politikát,rendesen meg vagyok nevelve,nem vagyok szín5-ös tanuló de szívből szeretem a hazát és a becsületes magyar embereket.

Van bennem egy bizonyos mértékű antiszemitizmus,de feltétel nélküli rasszista is vagyok.

Hallottam már ezt a tanáraimtól:

"A szíve aranyból van,nagyon segítőkész de nem lesz egyetemi tanár"

Nekem ez nagyon jól esett!

Szerintem egy magamfajta ember legyen inkább kicsit buta de jószívű,becsületes,segítőkész,mint egy nagyképű "okos"

bunkó paraszt akit mindenki utál.

Tudom,fiatalon kezdtem,de nem tehetek róla.

Ezt az érzést csak az értheti meg aki teljes mértékben olyan mint én.

A rendőröket azért írtam a kérdésbe mert szinte mindenért kötözködnek ami a jobbikkal kapcsolatos.

És még annyit hogy ne olyanokat mondjatok hogy:

"csak azért vagy ilyen mert ezeket tanulod történelemből"

stb..NEM!most vagyok nyolcadikos,már azelőtt is ilyen voltam.

Részben azért is írtam ki ezt a kérdést mert a szüleim nem szimpatizálnak semmilyen párttal és nem örülnének ha ilyeneket csinálnék.

Nem a jobbiktól féltenek,hanem a cigányoktól.

Köszönöm szépen a normális válaszokat!

2013. dec. 14. 09:59
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Kit érdekel ki mit gondol,ha úgyérzed,ezzel teszel a Jobbikért,nyugodtan terjeszd. Egyébként is inkább társasházak postaládájába dobd,ott nem ér atrocitás.
2013. dec. 15. 10:18
 22/24 A kérdező kommentje:

Igazad van utolsó!

Köszönöm.

2013. dec. 15. 10:19
 23/24 anonim ***** válasza:

Nagyon fontos, hogy tud a jogaidat, mint a cigányok. Nézz utána pontosan. 25-ik vagy 50-id cikkely, az EU alaptörvényben, ami ránk is vonatkozik.

Nagyjából így szól: Minden EU állampolgárnak joga van a vélemény nyilvánításhoz, még ha az másokat rossz színben is tüntet fel, vagy egy népcsoporta vonatkozik.

Vagyis ha cigányozol, zsidózol nem lesz bajod. Ugyanis ez a te véleményed, amihez jogod van. Viszont a ha szorólapozni akarsz, egyszerűbb ha beállsz a párthoz, mert ha megfog a közteres, azt fogják mondani, hogy feketén foglalkoztatnak. És azonnal felkapja a média, hogy lejárassa jobbikot.

2013. dec. 20. 17:27
 24/24 anonim válasza:
Minden fajt utálsz a magyaron kívül, vagy félreértelmeztem a kérdést? :o
2015. júl. 3. 17:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!