Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Keveredhetek bajba a cigányokk...

Keveredhetek bajba a cigányokkal vagy rendőrökkel ha a hazai pálya nevezetű jobbikos újságot terjesztem önkéntesen? 14/f

Figyelt kérdés

Mindenem az hogy valamit tegyek azért hogy a jobbik erősödjön.

Fiatal létemre nagyon szeretem a politikát,rendesen meg vagyok nevelve,nem vagyok szín5-ös tanuló de szívből szeretem a hazát és a becsületes magyar embereket.

Van bennem egy bizonyos mértékű antiszemitizmus,de feltétel nélküli rasszista is vagyok.

Hallottam már ezt a tanáraimtól:

"A szíve aranyból van,nagyon segítőkész de nem lesz egyetemi tanár"

Nekem ez nagyon jól esett!

Szerintem egy magamfajta ember legyen inkább kicsit buta de jószívű,becsületes,segítőkész,mint egy nagyképű "okos"

bunkó paraszt akit mindenki utál.

Tudom,fiatalon kezdtem,de nem tehetek róla.

Ezt az érzést csak az értheti meg aki teljes mértékben olyan mint én.

A rendőröket azért írtam a kérdésbe mert szinte mindenért kötözködnek ami a jobbikkal kapcsolatos.

És még annyit hogy ne olyanokat mondjatok hogy:

"csak azért vagy ilyen mert ezeket tanulod történelemből"

stb..NEM!most vagyok nyolcadikos,már azelőtt is ilyen voltam.

Részben azért is írtam ki ezt a kérdést mert a szüleim nem szimpatizálnak semmilyen párttal és nem örülnének ha ilyeneket csinálnék.

Nem a jobbiktól féltenek,hanem a cigányoktól.

Köszönöm szépen a normális válaszokat!

2013. dec. 14. 09:59
1 2 3
 11/24 anonim válasza:
0%
te gyerek én cigàny vagyok és normális. Nem vagyok bünöző de a romatelep mellett lakok 1 utcára ugyhogy tudom hogy sokan nem szeretnék hogyha ijet csinálnál. Én is fideszes vagyok ugyhogy emgemet nem bántanak
2013. dec. 14. 13:03
 12/24 A kérdező kommentje:

köszönöm szépe mindenkinek a válaszokat!

remélem hogy tényleg nem lesz belőle gond!

2013. dec. 14. 13:04
 13/24 Noriko. ***** válasza:
Nem lesz belőle gond, ha nem hangoztatod előttük a tartalmát.
2013. dec. 14. 14:34
 14/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2013. dec. 14. 16:43
 15/24 anonim ***** válasza:

Kedves 9-es! Nagyon rendes vagy hogy rosszat kívánsz egy 14 éves gyereknek mert nem tetszik a politikai hovatartozása. Én is remélem hogy neked majd beverik a kancigányok azt a hülye nyomott proletár pofádat. Minnél rosszabb napot kívánok neked. Irónikus hogy az ilyen kétszínű barmok nevezik a Jobbikot szélsőségesnek.

Amúgy meg nem lesz bajod amíg nem a cigók postaládájába dobod be az újságot

2013. dec. 14. 18:08
 16/24 anonim ***** válasza:
9%

Köszönöm jókívánságaidat.

De...

1. Nem szórólapozok a Jobbiknak, még csak újságot sem dobálok másnak a postaládájába, sőt semmilyen pártnak nem terjesztem semmilyen kiadványát

2. A politikát mindenki magánügyének tekintem, ezért én soha sehol nem hozok fel semmilyen politikai témát sem

3. Cigányokkal sajnos elég sokat találkozok, van elég baj velük így is, ezért semmi szükség nincs arra, hogy egy teljesen impotens - egyébként soha kormányzati pozícióba nem kerülő - politikai pártocska nevében ingereljük őket, csak azért, hogy nekik - ennek a pártnak - esetleg pár tucat emberrel több szavazója legyen a szavazókörzetben, akik azt hiszik, hogy a Jobbik majd megoldja a problémát.

4. A Jobbik képviselői a Parlamentben ülnek, nem Ózdon, Miskolcon, Mátészalkán, Salgótarjánban a cigánysor mellett, az ő biztonságuk és egzisztenciájuk teljes, az enyém viszont nem, tehát a világon semmilyen erő nem tud arra rávenni - és nagyon sajnálom azokat, akiket igen - hogy segítsek nekik azért, hogy ők tovább élősködjenek. Mert ők Pesten lesznek, a Duna parton, irodával a Képviselői Irodaházban, de én ott maradok Salgótarjánban a problémákkal együtt, sőt csináltam magamnak egy újabbat.

Lényegében ennyi a történet, persze egy 14 éves, a tesztoszterontermelést éppen most növelő fiúcskától nem várható el, hogy ezeket végiggondolja, de majd ha valahol kap egy fülest, vagy fel kell venni a nyúlcipőt, esetleg a suliban sarokba szorítják, talán meggondolja, hogy ér e ennyit az egész.

2013. dec. 14. 19:31
 17/24 anonim ***** válasza:
Előző válaszolónak: ehez csak annyit tudnák hozzáfűzni hogy a struccpolitika nem megoldás.
2013. dec. 14. 20:12
 18/24 anonim ***** válasza:
Ez egyáltalán nem struccpolitika, hanem józanság.
2013. dec. 14. 22:35
 19/24 anonim ***** válasza:
19-es! Szerintem meg te vagy fasz! És én már abban sem bízom hogy a te eszed valaha is megjön.
2013. dec. 15. 08:55
 20/24 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a válaszokat!

akkor nem kell sok mindentől félnem..

jó nem teljesen erre az oldalra támaszkodok de itt legalább sok ember ad nekem választ.

Köszi.

2013. dec. 15. 09:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!