Betiltják a Jobbikot?
Figyelt kérdés
A MR1-Kossuth Rádió 15:00-ás Krónika szerint "Feloszlatná a Jobbikot az Országos Cigány Önkormányzat"2009. nov. 19. 15:19
1/18 A kérdező kommentje:
A Jobbik feloszlatását kezdeményezi és társadalmi összefogást sürget az Országos Cigány Önkormányzat a sajóbábonyi, és az ország más településein is tapasztalható cigányellenes megnyilvánulások miatt - mondta a roma szervezet elnökhelyettese csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján. Kozák János azt mondta: a cigányság jogainak érvényesítése érdekben a szerintük a cigányság megszüntetésére, megsemmisítésére létrejött Jobbik feloszlatását kívánják elérni, ezért soron kívüli egyezetést kezdeményeznek a parlamenti pártok vezetőivel, a kormányfővel, az igazságügyi és rendészeti, valamint a nemzetbiztonsági szolgálatokat felügyelő miniszterrel. Hozzátette: ha a tárgyalás nem vezet eredményre, nemzetközi fórumokhoz fordulnak. (MTI)
2009. nov. 19. 15:20
2/18 anonim válasza:
Ha-Ha! Nem lehetne inkább a Mszp-Szdsz-Fidesz betiltását kérni?
3/18 anonim válasza:
Én nem vagyok nagy Jobbikos,de a cigányok csak fogják be a pofájukat aztán örüljenek h nem toloncoljuk ki őket.De úgysem mennek semmire,ki nem szarja le Magyarországon hogy mit mondanak a cigányok?!
4/18 anonim válasza:
O.C.Ö inkább a cigányok kötelességeit hangsúlyozná érdekeltjei és a nemzetközi fórumok felé,a jogaik helyett.Betiltani egy pártot nem lehet,ellenkezik az alkotmánnyal bár ha ruházatot be lehet tiltani........
5/18 anonim válasza:
CIGÁNYOK POFÁJA LEGYEN LAPOS!!!!!!!!! A MI ORSZÁGUNKBAN ÉLNEK, A MI SEGÉLYÜNKBŐL ÉLNEK!!! ÖRÜLJENEK HOGY EGYENLŐRE OLYAN HÜLYE AZ ORSZÁG VEZETŐSÉGE HOGY EZT MEGENGEDI, ENNYIT ERRŐL!
JAH ÉS, MAGYARORSZÁG A MAGYAROKÉ!
SZEBB JÖVŐT!
7/18 anonim válasza:
Nem tehetik meg jelen esetben.(lehetséges hogy hamis vádakat találnak ki)
A cigányok meg mindenkit elküldenének a fenébe, aki nem támogatja "szégenyeket".
8/18 anonim válasza:
Már feloszlatták volna, ha lenne rá módjuk.
9/18 anonim válasza:
Szerintem teljesen elképzelhető. Egy másik válaszban leírtam, miért (17.42).
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__507..
10/18 anonim válasza:
én megnézném amint ezek a cigány gazemberek egy tál savas kádban feloszlódnak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!