Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » A "Kubatov lista" létezik?

A "Kubatov lista" létezik?

Figyelt kérdés

Olvastam erről a listáról, de nem hittem, hogy létezik, de most így, hogy a 3 hónapos próbaidőm lassan letelik, újból elgondolkodtam rajta. (22 éves pályakezdő vagyok)

Válaszokat előre is köszönöm! :)

2013. nov. 20. 14:44
 1/6 anonim ***** válasza:
52%
Igen, egyértelműen létezik, de valószínűleg az összes komolyabb párt rendelkezik ilyen adatbázissal, ha nem is olyan kiterjedttel, mint amilyennel a Fidesz.
2013. nov. 20. 14:49
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
tekintve, hogy hangfelvétel bizonyítja dolgot, így igen, létezik
2013. nov. 20. 14:51
 3/6 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint, sok embernek, akik nem ártottak senkinek és semminek, jogtalanul nehezítik meg az életét?
2013. nov. 20. 14:58
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha tehetnék,mindenkinek megnehezítenék az életét,aki nem egy követ fúj velük.
2013. nov. 21. 13:00
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem, a listák célja nem az, hogy kib@sszanak veled.

Azért hozták ezeket létre, hogy kampány során pontosan tudjanak tervezni. Ha tudják, hogy egy adott szavazókörzetben/faluban X ember biztosan Fidesz szavazó, Y ember biztosan MSZP, és mondjuk Z bizonytalan és meggyőzhető, akkor pontosan be tudják lőni, hogy hogyan kell a kampányt levezényelni, például azokba az utcákba tesznek szavazásra buzdító táblákat, ahol valószínűleg Fideszesek laknak (hogy közülük minél többen elmenjenek szavazni), MSZP -t támadó hirdetéseket oda, ahol MSZP -sek laknak (hogy közülük meg minél kevesebben), a maradékot meg megpróbálják meggyőzni, ha kell, illetve akár az is előfordulhat, hogy annyi Fideszes van a körzetben/faluban, hogy úgyis győznek, ezért fölöslegesen nem fognak kampányolni, hogy máshol többet tudjanak (vagy fordítva, mindenképpen veszítenének, ezért meg sem próbálják elvinni azt a körzetet).

2013. nov. 21. 17:43
 6/6 anonim ***** válasza:
Kicsit sántít az érvelésed bár lehet hogy így gondolkodnak. Ha egy ember bizonyos országban él,látnia kell hogy milyen kormánya van. Győzködhetnek engem bármilyen kampánnyal ha azt látom hogy szar. És ezt a bizonytalanoknak is látniuk kéne.Persze tudom hogy sok a hiszékeny ember. Normálisnak nem tudják megmagyarázni hogy a fekete az fehér. A saját bőrén mindenkinek éreznie kell,hogy átverik-e vagy sem.
2013. nov. 22. 05:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!