A "Kubatov lista" létezik?
Olvastam erről a listáról, de nem hittem, hogy létezik, de most így, hogy a 3 hónapos próbaidőm lassan letelik, újból elgondolkodtam rajta. (22 éves pályakezdő vagyok)
Válaszokat előre is köszönöm! :)
Nem, a listák célja nem az, hogy kib@sszanak veled.
Azért hozták ezeket létre, hogy kampány során pontosan tudjanak tervezni. Ha tudják, hogy egy adott szavazókörzetben/faluban X ember biztosan Fidesz szavazó, Y ember biztosan MSZP, és mondjuk Z bizonytalan és meggyőzhető, akkor pontosan be tudják lőni, hogy hogyan kell a kampányt levezényelni, például azokba az utcákba tesznek szavazásra buzdító táblákat, ahol valószínűleg Fideszesek laknak (hogy közülük minél többen elmenjenek szavazni), MSZP -t támadó hirdetéseket oda, ahol MSZP -sek laknak (hogy közülük meg minél kevesebben), a maradékot meg megpróbálják meggyőzni, ha kell, illetve akár az is előfordulhat, hogy annyi Fideszes van a körzetben/faluban, hogy úgyis győznek, ezért fölöslegesen nem fognak kampányolni, hogy máshol többet tudjanak (vagy fordítva, mindenképpen veszítenének, ezért meg sem próbálják elvinni azt a körzetet).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!