Miért nem lehet az orbáni kormányzásról semmiféle kritikát hallani?
Szinte teljesen eltűntek a médiában kételyek és a bírálatok.
Ennyire jól csinál a kormány mindent,vagy senki nem mer semmit szólni,mert rögtön leváltják?
utolsó, nyilván nem az ilyen esetekről beszéltem
viszont ha mondjuk építészvállakozó lennél, és egy komolyabb önkormányzati létesítmény építését pályáznád meg, akkor azért elindulna a "vizsgálat" ellened, hogy vajon milyen szimpatizáns vagy
Nem azért nem lesz munkád ha felvállalod, hogy fideszes vagy akármilyen vagy mert éppen azok vannak kormányon.
Az emberek részrehajlóak és ha én teszem azt fideszes lennék és nekem kéne választani 2 jelentkező közül és tudnám hogy melyik milyen párti, akkor persze, hogy inkább hajlanék az én oldalam felé, nem? Persze személye válogatja, hogy kit mennyire befolyásolnak ezek a politikai dolgok, én nem vagyok annyira elvakult jobboldali, hogy pl ne legyenek baloldali barátaim, mert ENNYIT NEM ÉR EZ A SZAR POLITIKA!
pedig elhihetitek, hogy nagyon sokat nyom a latba az, hogy milyen szimpatizáns vagy
mondjuk ez nem meglepő, értelemszerűen az összes párt célja az, hogy mindenki őket támogassa, de a fidesz ezt rá is erőszakolná az emberekre ilyen módon
a kommunista időkben elvertek az ávósok, ha felvállaltad a más nézeteidet, ma csak jól megszopatnak, ha munkát keresel... végülis ez is egyfajta demokrácia
nagyon sokan beszélik már azt is, hogy jövőre a választásokon írni fogják, hogy ki ment el szavazni és ki nem
és aki nem, annak reszeltek, mert biztos hogy nem fideszes
Oké,és ha elmegy és érvénytelent szavaz,vagy másra szavaz ?
Csak az számít hogy elmegy,vagy nem megy el.???
Attól még nem biztos,hogy fideszes.
Hát ez elég érdekes logika.
Attól,hogy a zászlót kiakasztom ünnepnap,nem biztos hogy fideszes vagyok!Érted..ugyanez.
egy kis kampány a végére
aki nem akar önkényben élni, nem akarja, hogy a családja, baráti köre önkényben éljen, annak EL KELL MENNI SZAVAZNI, mert ha otthon maradsz, azzal csak orbánt tartod hatalmon
ha szavazol, akkor csak a demokratikus ellenzéki összefogásra szavazz, mert csak ők tudják megverni a fideszt, ha a jobbikra, vagy lmp-re, vagy bárki másra szavazol, azzal csak orbánt tartod hatalmon
ha szavazol a demokratikus ellenzéki összefogásra, akkor listán az EGYÜTT-PM-re szavazz, hogy ne csak az orbánékat győzzük le, hanem a szocik is csak másodikak legyenek, hogy végre fejeződjön be ez a 20 éves mszp-fidesz háború
Na jó. Ezt nem kellett volna. Majd én eldöntöm kire szavazok.
Szavazni én úgy szoktam,hogy a magam meggyőződéséből,nem beszólításra,vagy SMS-ben küldött parancsra.
Az elemzéssel egyébként egyetértek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!