Mi a tartalmi különbség az MSZP, a DK és az Együtt-PM között?
Az első hülyeséget ír. Nem a baloldal van az ország ellen, hanem a jelenlegi kormány.
A választásokig még van idő. Kisért figyelemmel a programjukat, és az alapján dönts.
utolsó, ne hazudj!
én az iagzat írom!
a jelenelgi kormány, a fides zkormány az egyetlen, aki nem az embereket, hanem a multikat adóztatja! te hazug kommunista!
Ja, téged meg azért vertek a szüleid mert tanultál.
Szinte látom:
"Hogy lesz így belőled kiskeresetű, ha tanulsz fiam!"
Oszt má menti is a tasli.
Kérdésre válaszolva:
Ahhoz ,hogy tartalmi különbség legyen , tartalommal kéne rendelkezniük.
Vagy már az is tartalomnak számít részükről,hogy "válcsuk le Orbánviktort!"Vagy: Én akarok miniszterelnök lenni.Nem ! Én ,én, én.
Mert kábé ennyire telik tőlük.
A programjuk pedig azon alapul ,hogy minden rossz amit a Fidesz csinál és mindennel 180 fok hátra.Miért rossz?Mert a Fidesz ötlete volt!
Nem hittem el eddig ,tényleg vannak olyan agyhalottak akik vonzódás és szimpátia alapján szavazgatnak a választásokon.
"Milyen cuki pofa ez Mesterkéltházy!Messziről látszik rajta ,hogy világéletében egyetlen szakmája a politika! Oszt sutty rá egy szavazat!"
"Jaj de aranyos ez a Bajnai! Ahogy néz az íjedt tanácstalan bogárszemeivel.Sutty rá egy szavazat!Szakember nézés."
"A Feltó maga az igazi férfiszépség!Még a 92 éves járókeretes Nyüszike néni is tűzbe jön mikor,Fletó beszél amit szexi kígyómozgásokkal kísér."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!