Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Az LMP-ben van egy minimális...

Az LMP-ben van egy minimális magyar érzelem?

Figyelt kérdés

Nem sok megnyilvánulásukat láttam eddig, de amit igen abban egy minimális magyar érzelmet véltem felfedezni, azaz amit mondtak az hasznára válhat magyar embereknek is.

Vagy ez csak egy trükk,hogy magukhoz csalják a magyar érzelmű, feltehetőleg jobboldali személyeket is aztán ha egyszer kormányra jutnak akkor vadul védenék a kisebbségeket a többi baloldali párthoz hasonlóan?

2013. szept. 30. 20:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Jobboldali vagyok, és meg kell hagyni azért az LMP-nek hogy meglepően kiálltak párszor a magyarság mellett. Pl. délvidéki magyarverés, úgyhogy egy pár kérdésben még több is van mint a Fideszben.
2013. okt. 1. 15:27
 12/13 Ozmium42 ***** válasza:
Nem tudom, nem is érdekel mit éreznek, inkább a kézzelfogható magyarságtartalmat hiányolom.
2013. okt. 2. 00:09
 13/13 anonim ***** válasza:
Lehet hogy van, de annyi biztosan nincs, mint a Fideszben. Így az LMP biztosan nem számíthat a szavazatomra jövőre.
2013. okt. 5. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!