Az LMP-ben van egy minimális magyar érzelem?
Nem sok megnyilvánulásukat láttam eddig, de amit igen abban egy minimális magyar érzelmet véltem felfedezni, azaz amit mondtak az hasznára válhat magyar embereknek is.
Vagy ez csak egy trükk,hogy magukhoz csalják a magyar érzelmű, feltehetőleg jobboldali személyeket is aztán ha egyszer kormányra jutnak akkor vadul védenék a kisebbségeket a többi baloldali párthoz hasonlóan?
"Vagy ez csak egy trükk,hogy magukhoz csalják a magyar érzelmű, feltehetőleg jobboldali személyeket is aztán ha egyszer kormányra jutnak akkor vadul védenék a kisebbségeket a többi baloldali párthoz hasonlóan?"
Ezt továbbgondolva a jobbikban sokkal nagyobbat csalódnának a szavazóik ha egyszer netán hatalom közelébe jutnának (bár a mostani politikájukkal ez úgyis lehetetlen).
Annyi összeígérgetett szövegből könnyebb pofára esni mint az LMP esetében.
Van, csak nekik más a magyarság szemléletük, mint a Jobbiknak.
Ők liberálisok, szerintük Gáspár Győzike, Fekete Pákó és Nguyen Thanh Hien is ugyan olyan magyarok, mint akárki más.
"NEM magyar érzelem kellene, mert az csak üres szópufogtatás,hanem olyan politika, ami gazdaságilag előre viszi az országot, munkahelyeket teremt. Érzelmekből nem lehet kenyeret adni a gyerekeknek."
Ezzel vitatkoznék.
Szerintem a magyar identitásban genetikailag kell(-ene) benne legyen magyarokkal szembeni rokonszenv és szolidaritás .Aminek még véletlenül sem egyenes következménye az utálkozás más nemzetekkel szemben.
Ehhez az alap létérzéshez valóban fölösleges nagy szavakat pufogtatni.
Ha erre alapozták volna az elmúlt húsz év kormányai a gazdaságpolitikájukat (más országokhoz hasonlóan) sokkal előrébb tartana az ország.
Talán rajtunk kívül senki sem teljesítette annyira készségesen és odaadóan az idegen érdekek mentén történő népnyúzást, népátverést,néplenyúlást,ország javainak elherdálását mint az itteni baloldali kormányok.
Még a maradék emberi jó tulajdonságok kiirtását és nemzeti önérzet feladását végbevinni sem sikerült szinte sehol mint minálunk .Szintén a baloldalnak köszönhetően.
Csakis érzelemből lehet indíttatást kapni ahhoz ,hogy valaha sikeres lehess bármiben vagy ,hogy egyáltalán jóindulattal, megértéssel légy honfitársaid iránt.
Ez a minimális magyar érzelem amiről csevegek itt nemcsak az LMP-ben, hanem minden magát magyarnak nevező, vagy mások által magyarnak ismert embertől alapelvárás kell(ene) legyen.
Ha pedig nem felel meg ennek a követelménynek ne kerülhessen olyan pozíciókba ahol árthat a magyar embereknek.
kikérem magamnak, én 100%-ig magyar vagyok és 100%-ig kisebbség is
a kettőnek semmi köze egymáshoz
szégyelje magát, aki a magyarságát egy etnikai kérdéssé degradálja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!