Számszerűen mennyi ember szavazott Orbán bandájára 2010-ben?
Figyelt kérdés
2013. szept. 18. 15:44
21/24 Salx Narval válasza:
Szép kilátások, bandák és csürhék, hogy a szavaitokkal éljek.:D Engem igazából nem érdekel, hogy ki nyeri meg a választást, az viszont igen, hogy aki megnyeri az igazságos törvényeket, esélyegyenlőséget és azonos elbírálású döntéseket hozzon és ne rétegeket képviseljen. Sajnos, a már hatalmon lévő pártok bizonyították, hogy csak bizonyos érdekköröket tudnak és akarnak képviselni. Az országnak olyan vezetés kell, aki saját érdekein túl képes mindenki másét is szem előtt tartani, képes meghallgatni az ellenzékét és esetlegesen elfogadni a jó ötleteit. A FIDESZ és az MSZP sem képes erre, sajnos. Talán egy harmadik, lehet, én már ebből kimaradok és rátok bízom a döntést. Tudjátok nagyon régóta várok már és annyi mindent elhittem már, hogy számomra nincs tovább. Nagyon örülnék ha bebizonyítaná valaki, hogy érdemes még hinni.
23/24 anonim válasza:
google a Te barátod is:
94. oldal...
24/24 lcadam válasza:
Választások 2010
Választópolgárok száma: 8 034 394
Szavazott: 5 172 222
a választásra jogosultak 64 %-a
Fideszre szavazott: 2 706 292
a választásra jogosultak 33,7 %-a
a szavazók 52,3 %-a
MSzP: 990 428
Jobbik: 855 463
A források, amiből kiírtam 2010-ben, már nem élnek
egyéb források:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!