Számszerűen mennyi ember szavazott Orbán bandájára 2010-ben?
"Senki se kíváncsi rájuk, ahogy a másik oldalra se. Új kell."
Miből gondolod, hogy az új az jobb lenne, és nem kurvulna el már a szavazás másnapján?
"Miből gondolod, hogy az új az jobb lenne, és nem kurvulna el már a szavazás másnapján?"
miből gondolod hogy a jelenlegi ha újraválasztják akkor hirtelen a jelenlegi ostoba kormányzását akár csak nagyon xarig sikerül feltornáznia?
11-es:
Te úgy akarnál nyerni a lottón, hogy nem veszel 1db szelvényt se.
Ennyi vagy, inkább maradj csendben. Sose lesz jobb ha mindig ugyanazokat választjátok újra. Miből gondoljátok, hogy a fikából 4 év múlva csokikrém lesz? Szerintem meg ugyanúgy fika marad.
Mondjuk azért az vicces, hogy az 52%-ot eladják 2/3-os hatalmas győzelemnek, amikor viszont nemrég valahol nyert egy a magyar kormánnyal nem szimpatizáló párt másik országban 51%-al, akkor az agitpropban egyből felmerült, hogy lehet e legitim ilyen "szoros" győzelem mellett? :D
Viszont sajnos 8-asnak igaza van, ha le is lett szavazva, utólag nem ér reklamálni ... el kellett volna menni szavazni, nem otthon lustulni a vasárnapi húsleves és a TV előtt.
Az is igaz, hogy elég ratyi felhozatal volt, de akkor is tehet róla aki nem ment el szavazni ezért, hogy most mi van.
"viszonylagos rend"
Na ezen hangosan felnevettem...
ezen hangosan felnevettem...
Keresd fel orvosod,gyógyszerészed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!