Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Hogy lehet, hogy már 13...

Hogy lehet, hogy már 13 évesen érdekel a politika?

Figyelt kérdés
De nem úgy, hogy hallom a szülőktől stb., hanem rendes politikával foglalkozó újságokat olvasok, politikai műsorokat nézek stb. Pártszimpátiámat nem osztanám meg, nem kell a sok gyűlölködő.
2013. szept. 1. 11:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
25%
Én 13 évesen még bandáztam meg játszottam abarátaimmal nem politizálta... sajnállak hogy nincs gyerekorod
2013. szept. 1. 11:56
 2/14 anonim válasza:
74%

Sztem ez normális olyan mint amikor vkit a műszaki dolgok vkit az állatok érdekelnek.

Bár annyit hogy ne legyél politikus SOHA!

2013. szept. 1. 12:05
 3/14 A kérdező kommentje:
1.:Mondtam én olyat valaha is hogy nem szoktam haverokkal lógni/bandázni? A politikát nem ennek kárára teszem, csak érdeklődöm iránta. Ennyi.
2013. szept. 1. 12:13
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Normális,kit mi érdekel.

Igaz hogy nem túl megszokott hogy egy 13 évest a politika érdekeljen,de oké,ha neked ez érdekes.

Én 16 éves vagyok,de nem értek annyira politikához,nem is nézek olyan műsorokat.Annyi,hogy 1-2 dologról van véleményem.

Engem inkább érdekel a nyelvtanulás,meg a fizika (na de annak az a része ami az átlag középsulisoknak még ismeretlenebb).Engem meg ez érdekel.

Szóval,mindenkit más érdekel.De leszólni meg senkinek nem lenne joga.(téged se)

2013. szept. 1. 12:29
 5/14 A kérdező kommentje:
Ha már erről van szó, az angol nyelv engem is eléggé érdekel. Kösz, hogy nem vagy leszóló mint az első. Az, hogy újságot olvasok szerintem egyáltalán nem baj, sőt!
2013. szept. 1. 12:32
 6/14 anonim válasza:
100%
2. vagyok foglalkozz vele az olvasás meg csak jó.
2013. szept. 1. 12:41
 7/14 A kérdező kommentje:
Köszi. Sokkal több negatív kommentre számítottam.
2013. szept. 1. 12:43
 8/14 anonim ***** válasza:
82%
Én ugyanígy voltam a sorozatgyilkosokkal.
2013. szept. 1. 12:48
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Engem 12 évesen kezdett el érdekelni, pont úgy mint téged. Most 24 vagyok, lány. Ezen kívül még sok más minden is érdekelt, érdekel. Szerintem te is a korodhoz képest túl érett vagy, ennyi, de az soha nem baj ha valaki érdeklődik valami iránt, pláne ha az hatással van a mindennapi életére is. Hiába nem tetszik ez a felnőtteknek, de a 13 éves életére is hatással van a politika. Nem kell messzire menni csak az oktatáspolitikáig, vagy az egészségügyig, esetleg a családi pótlék változása stb. Rossz az a felfogás, hogy gyereknek kuss, amikor meg betölti a 18 éves kort elvárja a mindenki, hogy tájékozott és döntőképes felnőtt legyen. Kérdem én hogyan, ha évekig kuss volt a gyerek neve?
2013. szept. 1. 13:10
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Én 11 évesen kezdtem ezt a kategóriát nézegetni, hamar felvettem egy oldalt ami akkor még szélsőjobb volt elég rasszista voltam, sőt fasiszta de 13 évesen már nem voltam egyik se most jobboldali, nacionalista nézeteket valók és 14 éves vagyok..
2013. szept. 1. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!