Orbán valóban gallyra fogja verni Magyarországot?
Sokat hallani a fiatalok kimeneküléséről, trafik botrány, OTP hisztériáról (Csányi Sándor).
Mi lesz itt?
Valóban csőd közeli helyzetbe sodorja az országot?
Mit gondoltok a mostani Orbán-kormányról?
Köszönöm eddigi válaszotokat! :)
Egy ismerősömmel erre terelődött a szó, és véleménye szerint nem Orbán a hibás, hanem a VÁLLALKOZÓK.
De kérdem én, mi közük van romló gazdasági és anyagi helyzethez a vállalkozóknak?
Persze, hogy nem, 35 új adóval súlytotta a vállakozásokat, ha 2-3 napot késik az ember valami fizetni valóval a nav felé, azonnak büntető kamat, Iparüzési adónál szintén, kegyetlenül hajtják őket. Szóval nem éppen ők tehetnek róla.
Viszont ez a Csányi hiszti nagyon rosszul is elsülhet, és akkor lesz egy sokkal rosszabb válság is...
"Ő csak az EU parancsait teljesíti, ..." Nem azt hangoztatja Viktorka állandóan, hogy: "nekünk" az EU nemfog parancsolgatni!
Különben meg a gallyazáson már túl lett az első kormányzása alatt. Az emútnyóvévben meg a hatalom megszerzése érdekében vissza vágott minden élő hajtást. Meg is lett az ára: most nincs mibe kapaszkodni.
Az lehet,hogy te és a hozzád hasonló gyűlölködők szeretnék,de ilyet soha nem tesz.
Gyűlölitek,mert már nem a drágalátosotok kormányoz. HA tárgyilagosan figyelembe veszed ami volt,s ami lett akkor könnyen tudhatod,azok megtették volna
Szerencsére valahogy fejükhöz kaptak akik - Kétszer egymás uzán - elfelejtették,hogy szavazni NEM a szeretem,nem szeretem alapján kell, hanem reális mérlegelés után. Mert a politika a lehetőségek tudománya,no meg persze azt is illik figyelembe venni,hogy a vezetők kinek akarnak jót, az oligarháknak,vagy a kisembernek. Amig van ilyen választási lehetőségük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!