Az MSZP miért utálja Magyarországot illetve a magyarokat?
Úgy vettem észre , hogy utálják.
Nem , nem arról van szó hogy baloldalhoz tartozó emberek nem lehetnek patrióták ,mert lehetnek van erre több példa is , de sajnos minket egy nagyon anti-patrióta baloldallal "áldott" meg az Isten.
Ezt a gyűlöletet nem ma kezdték , amikor kormányon voltak már akkor is ilyenek voltak.
Ott tesznek keresztbe ,ott szidják ,ott ócsárolják ,Magyarországot ahol csak tudják.
Gyalázzák a nemzeti jelképeket , gyűlölködnek.
Ha Oroszországban vagy Lengyelországban kezdené valamelyik politikus szidni a Kerecsensólyomról mintázott szimbólumokat , akkor egy az egybe felkoncolnák azt az embert.
Pedig , azt hittem , hogy az MSZP változtatni , változni fog 2010-től de úgy néz ki , hogy semmiből nem tanulnak.
Így is örüljenek , hogy van még székük a parlamentben , gazdasági károkozás miatt igencsak érne nekik egy büntetés.
Amúgy ja, a 3-asnak igaza van. A nemzeti érzelműek betegesen imádják a magyarságot, csak azért szimplán, mert az magyarság, a nemzeti érzést ellenzők pedig azért utálják szintén, mert az magyar és akkor az csak rossz lehet.
A megoldás az lenne, ha szeretnénk a magyarságot, ugyanakkor kritikusan állnánk hozzá, hiszen csak úgy lehet kijavítani a hibáinkat, ha először is észrevesszük azokat. De a hibákért még nem kell lenézni a magyarokat, ahogy az érdemeinkért sem kell isteneknek beállítani saját magunkat. Mindkettő nagyon könnyen elsülhet visszafelé és rendszerint el is sül. meg kell találni a középutat.
Nagyon egyszerű példa erre, hogy a nemzeti érzelműek gyűlölik a multikat, az internacionális érzelműek pedig azt akarják, hogy minél több legyen belőlük. Az tény, hogy a multik nem a két szép szemünkért jönnek ide és nem is azért, hogy elhozzák Magyarországra a Kánaánt, de lehetne belőlük hasznot húzni a megfelelő módon. Az is tény, hogy a magyar vállalkozók sem piskóták, ha profitról van szó és mindent megtesznek ők is, hogy az emberi szivacsból az utolsó csepp vizet is kipréseljék a saját érdekükért, ugyanakkor az is valós, hogy az ideális állapot az lenne, ha Magyarországon a gazdaság magyar vállalkozók kezében lenne, akik korrektül állnak a munkavállalóikhoz és valós érdemeik szerint fizetik meg őket. Ez egyelőre csak vágyálom, de talán egyszer lehet valóság is.
Tévedtek.
Én arról beszélek , hogy patriotizmusra szükség van.Hisz csak egy valamennyire patrióta ember tud országa állampolgárainak jó létet csinálni illetve ahhoz segíteni őket.
Amelyik vezetőben nincs patriotizmus , az soha nem lesz hasznos az országa számára.
Nem kell zászlókkal futkosni , a tettek fontosabbak ,mint a látszat.
Én inkább tettek, intézkedések alapján ítélem meg a politikusokat, és nem látszat alapján.
Az MSZP viszont egyértelműen anti-patrióta és nem akar az embereknek jót , jólétet.
"Az MSZP miért utálja Magyarországot illetve a magyarokat?"
Ez egy nagy marhaság már ne is haragudj kérdező.
Ezt a marhaságot a szélső jobbosok terjesztik.
én baloldali beállítotságu ember vagyok és szeretem a Hazám szeretem a Magyar embereket, de nem hivalkodok a Magyarságommal, tehát annyiban különbözök a jobboldali Magyar emberektől hogy én csöndesen vagyok Magyar, ti meg őrjöngve lavór nagyságú kokárdával a melleteken ordítozzátok a világba hogy ti Magyarok vagytok már már hisztérikusan nevetségesen és betegesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!