Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Az MSZP miért utálja Magyarors...

Az MSZP miért utálja Magyarországot illetve a magyarokat?

Figyelt kérdés

Úgy vettem észre , hogy utálják.

Nem , nem arról van szó hogy baloldalhoz tartozó emberek nem lehetnek patrióták ,mert lehetnek van erre több példa is , de sajnos minket egy nagyon anti-patrióta baloldallal "áldott" meg az Isten.

Ezt a gyűlöletet nem ma kezdték , amikor kormányon voltak már akkor is ilyenek voltak.

Ott tesznek keresztbe ,ott szidják ,ott ócsárolják ,Magyarországot ahol csak tudják.

Gyalázzák a nemzeti jelképeket , gyűlölködnek.

Ha Oroszországban vagy Lengyelországban kezdené valamelyik politikus szidni a Kerecsensólyomról mintázott szimbólumokat , akkor egy az egybe felkoncolnák azt az embert.

Pedig , azt hittem , hogy az MSZP változtatni , változni fog 2010-től de úgy néz ki , hogy semmiből nem tanulnak.

Így is örüljenek , hogy van még székük a parlamentben , gazdasági károkozás miatt igencsak érne nekik egy büntetés.

2013. ápr. 15. 13:05
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

10. És ?

Nem kötődök egy párthoz sem.

Arra szavazok aki a tetteivel tudja bizonyítani , hogy van benne nemzeti érzelem ,ez független attól , hogy jobboldali az a párt vagy baloldali , balközép , jobbközép.

Nem az oldalak számítanak , az csak marketing.

2013. ápr. 15. 14:19
 12/21 anonim ***** válasza:
55%

"Én arról beszélek , hogy patriotizmusra szükség van.Hisz csak egy valamennyire patrióta ember tud országa állampolgárainak jó létet csinálni illetve ahhoz segíteni őket."

A patriotizmus önmagában kevés. Gondolkodni is kell, és nyitni a világra, nem pedig bezárkózni. A baloldal próbál nem elvágni minden szálat a külvilággal. Ebben nincs semmi "anti-patriotizmus".

Amúgy a patrióta kifejezést sajnos a soviniszták szokták magukra használni, mert úgy jobban hangzik.

"Gyalázzák a nemzeti jelképeket , gyűlölködnek."

Milyen nemzeti jelképekre gondolsz? Amiket a jobbikosok (is) soviniszta jelképekké degradálnak? Szerintem éppen hogy próbálják megvédeni ezeket a jelképeket, hogy ne takarózzon velük senki a saját céljai eléréséért.

Sőt, igazából és azt nem értem, hogy Orbán és a sleppje miért utálja az országot. Meg sem tudnám számolni, hány dolog miatt kellett már szégyenkezni miatta a fél világ előtt. Szemérmetlenül szétrabolja az országot, és közben hazafias, "patrióta" lózungokkal leplezi a mocskos hazugságait. Nem azt mondom, hogy az MSZP tökéletes volt, de azért ott volt egy határ. Most már lassan a szemünket is kilopják, és még meg is köszöni a többség.

2013. ápr. 15. 14:22
 13/21 anonim ***** válasza:
23%

Hagyományai vannak ezeknek - behívták 56-ban a tankokat a szabadságért küzdő zömében 18 évesekre, (Szanyi ápr 4-én megkoszorúzta a szovjet emlékművet!!)most is külföldön keresnek "segítséget"

-nincs még egy ilyen ország, ahol az ellenzék külföldön kuncsorog segítségért, hogy saját népét lenyomja a sárba. Nyolc évig intenzíven akarták gyurcsány-kóka vezetésével a szdsszel nagy egyetértésben kiárusítani az országot, és most mindent megtesznek, hogy folytathassák az ország kiárusítását, az egész világot ellenünk fordítják hazugságaikkal. Szerencsére, a lengyelek nem hagyják - ők velünk vannak.

2013. ápr. 15. 14:34
 14/21 anonim ***** válasza:
27%
Csalódott embereket a másik nyomora boldogít a legjobban. lásd Mónika show sikere ... Ezért ezeknek az embereknek elfogadhatatlan, hogy valaki sikeres legyen ebben az országban.
2013. ápr. 15. 14:55
 15/21 anonim ***** válasza:

"Ott tesznek keresztbe ,ott szidják ,ott ócsárolják ,Magyarországot ahol csak tudják. "

Sajnos ez nem csak az MSZP-ről mondható el.

Íme egy 2006-os hír:

[link]

Nagyon szomorú, hogy politikusaink (pártállástól függetlenül) a saját önös érdekeik és ambícióik oltárán egy ország jóhírét, nemzetközi megítélését áldozzák fel.

2013. ápr. 15. 14:59
 16/21 anonim ***** válasza:
44%

Nem-nem.Most a Fideszt utálják.Ha nyernének, ami nem fog bekövetkezni, akkor a népet utálnák.

Ez egy örök körforgás.

De mint látod, így is vannak szavazói, tehát ha megkérdeznék, melyik országban laknak a leghülyébbek Európában, kapásból mondanám, hogy Magyarország.

Ez van.

2013. ápr. 15. 15:12
 17/21 anonim ***** válasza:
63%

"behívták 56-ban a tankokat a szabadságért küzdő zömében 18 évesekre"

Ez hogy jön össze az MSZP-vel???

A Fideszben több a volt kommunista, mint az MSZP-ben!

Ne keverjük már a szezont a fazonnal. Ennyire nem nyalhatják be egyesek a kormány propagandáját!

2013. ápr. 15. 15:26
 18/21 anonim ***** válasza:
tehát Szanyi 2013 ápr.4-én koszorúzott a szovjet emlékműnél és behívná őket, ha lennének. Szerintem se keverjük Gizikét a gőzekével.
2013. ápr. 15. 17:38
 19/21 anonim ***** válasza:

Vajon tényleg jobban jártunk a fidesszel?

Offshore-cégek: egy kézben a nyertesek?

2013-04-16 05:00:00

Budapest – Tovább kígyózik az offshore-botrány! Érdekes összefonódásokat talált a Blikk azon cégek között, amelyek százmilliókat nyertek a kormányzat döntéseinek köszönhetően. Több magyar vállalatot ugyanis a távoli adóparadicsomokba bejegyzett cégek fűznek össze.

Két budapesti cégnek, a Happy Company Kft. és D-Z Company Kft.-nek például ugyanaz a közép-amerikai belize-i cég, a Yodo Investment a résztulajdonosa. A Happy 291 millió, a D-Z pedig 169 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert el. Meg szerettük volna kérdezni a belize-i kapcsolatról a Happy ügyvezető-tulajdonosát, Kasza Józsefet, aki lapzártánkig nem hívott vissza.

Az Indiai-óceán közepén található Seychelle-szigeteken is van olyan cég, amelyik közvetett formában két, európai fejlesztési pénzekre sikeresen pályázó magyar cégben tulajdonnal bír. A Matic Ipari Kft. összesen 160 milliót, a Debreceni Mechanikai Művek pedig 125 millió forintot nyert el. Kerestük a két cég közös pontjának számító Gyűrű Lajos tulajdonost, ám levelünkre egyelőre nem válaszolt.

Több nyertes magyar vállalat résztulajdonosa, bizonyára merő véletlenségből, ugyanarra a Seychelle-szigeteki címre van bejegyezve. Így a 171 millió forintos támogatáshoz hozzájutó MK- Property Ingatlanforgalmazó Kft. egzotikus leányvállalata a fenti két cég szomszédja a távoli szigetvilágban. A lánc itt sem szakad meg, mert a Property tulajdonosának magyar kézbesítési megbízottja egy másik nyertes vállalatnak (Knurow Kft., 67 millió forint) Seychelle-szigeteki offshore cégénél is ezt a szerepet tölti be. Ez utóbbi cég székhelyén is van más magyar érdekeltség: a 200 millió forintot elnyerő Körmend Lakópark Kft. közvetett tulajdonosát is ide jegyezték be.

Mint arról tegnapi számunkban beszámoltunk, több tucat offshore-gyanús cég több mint 17 milliárd forint vissza nem térítendő támogatást nyert az elmúlt másfél évben, noha a kormánypártok szívesen offshore-ozták az ellenfeleiket. – A jegybank nem lehet offshore lovagok szálláshelye – mondta 2010-ben Orbán Viktor miniszterelnök, Simor András akkori jegybankelnökre célozva. Kérdeztük a fejlesztési tárcát, hogy nem érzik-e visszásnak, hogy offshore-gyanús cégeknek ítéltek sokmilliós támogatásokat, de kérdésünkre nem válaszoltak.

A miniszter parlamenti felszólalásából az derül ki, hogy utána se néztek ennek. – Minden pályázónak nyilatkoznia kellett a tulajdonosi érdekeltségéről, de a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség csak ennek a meglétét ellenőrizte – jelentette ki Németh Lászlóné, aki felkéri az ügynökséget, hogy most már a nyilatkozatok tartalmát is vizsgálják meg.

2013. ápr. 16. 06:23
 20/21 Joe Makepeace ***** válasza:

Kedves kérdező!

Én baloldali vagyok és szeretem MAGYARORSZÁGOT!

ÉS amúgy totálisan, teljesen igazad van:

"Nem kell zászlókkal futkosni , a tettek fontosabbak ,mint a látszat.

Én inkább tettek, intézkedések alapján ítélem meg a politikusokat, és nem látszat alapján.

Az MSZP viszont egyértelműen anti-patrióta..."

Itt egy video a "hazaszerető" Viktor bátyánkról:

http://www.youtube.com/watch?v=tjXEKcJZBiw

Igazad van kérdező: tényleg nem az a lényeg hogy zászlókkal futkossunk, hanem hogy kiálljunk MAGYARORSZÁG mellett...

2013. ápr. 17. 22:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!