Ki a kedvenc magyar politikusod?
Na jó csak poén volt!
DE egy vmi nem volt szerintem hülyeség tőle: a vizitdíj.
Most voltam másfél hetet kórházban, és közölte az orvos, h most haza kell mennem, mert én már jobban vagyok és a kórháznak nincs pénze arra a gyógyszerre, amit nekem kellett szednem ott.
„Most voltam másfél hetet kórházban, és közölte az orvos, h most haza kell mennem, mert én már jobban vagyok és a kórháznak nincs pénze arra a gyógyszerre, amit nekem kellett szednem ott.”
Szerinted mit oldott volna meg a vizitdíj?
Kedves utolsó válaszoló: úgy oldotta volna meg, h így legalább lenne pénze a kórházaknak.
Most tudod mi ment ott?
Minden kis öreg mami, holmi kitalált indokkal befeküdt a kórházba, mert nem akart otthon egyedül lenni, meg jöttek a vizsgálatokra, ahol elregélték az egész életüket. Oké csinálják ezt de akkor fizessenek is érte.
Mert szerintem elég gáz, h valaki akinek fontos lenne a gyógyszer az nem kapja meg, mert vmit adni kell a mamáknak is, h végre elhúzzanak a francba...
"Egyetértek, ezt a kérdést a "humor" kategóriában kellett volna feltenni... :)"
Amint látod nem, egyesek teljesen komolyan gondolják a vonagabit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!