Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » 2010 óta sokan elpártoltak a...

2010 óta sokan elpártoltak a Jobbik támogatásától?

Figyelt kérdés
Szerintem sokan lehettünk olyanok, akik az Mszp ellen szavaztak, de a Fidesz sem tetszett, mint lehetséges alternatíva... Most viszont relatív sok párt elindul majd...Ez nem hiszem, higy kedvez majd a jobbiknak és a magas részvétel sem..mert orbán ámokfutása után, biztos sokan elmennek szavazni...és egy ilyen kormányzat után nem hiszem, hogy ismét jobb oldalt akarnak az emberek..és azt sem, hogy balt.. Szerintem sokan fognak középre pozícionálni.
2013. júl. 17. 08:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
89%
#10: Az általad habzószájjal imádott bal oldal csinált valamit az elmúlt 3 évben, a fokozatos szakadgatáson kívül?
2013. júl. 17. 12:43
 12/13 anonim ***** válasza:
Hányszor tesztek még fel ilyen kérdést???
2013. júl. 17. 13:15
 13/13 anonim ***** válasza:
4%
Miért kell enekm a jobbikot támogatnom? Én azt várnám, hogy ő támogasson engem. Elvégre ez lenne egy párt feladata. Ehelyett viszont csak zsidózni, cigányozni, meg komcsizni tud. Egyik se vagyok. Velem, szavazóval nem foglalkozik. Így nekem sincs okom vele.
2013. júl. 17. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!