Mi a baj a liberalizmussal?
Egy keresztény többségű országban hadd lehessen már kirakni a keresztet. Ha mondjuk muzulmán többség lenne, én is elfogadnám, h félhold van a falon.
A valódi liberalizmushoz egyetlen magyarországi párt sem áll közel, a mai eltorzult, szélsőséges fajtája viszont többé-kevésbé majdnem mindegyikben jelen van. Gondolok itt pl. a cigány-, zsidó- és buzıimádatra.
Mindig akad vki itt is, aki lenácizza azt, aki hangot ad a hazafias nézeteinek. Pl. ha egy magyar jelképet mocskolnak, és ez nem tetszik, az még nem hiszem, h nácizmus lenne. Meg igaz h a hazafiassággal nincs konkrét összefüggésben, de legutóbb azért náciztak le, mert nem tetszik, h buzık mutogatják magukat az utcán minden évben.
A zsidó médiában nem szokott hír lenni, de a tévécsatornákat rendszeresen büntetik, amiért egyes politikai híreknél minden párt álláspontját közlik, csak éppen a Jobbikét felejtik el.
Nemzeti rockot hallottál valaha a rádióban vagy a tévében? Azon én is meglepődtem, h Petrást kitüntették, de lett is nagy felháborodás belőle, mert olyan szélsőséges dolgokat mer énekelni, h "szép vagy, gyönyörű vagy, Magyarország". (Tudom, h ez nem az ő számuk eredetileg, mielőtt vki belekötne.)
De ha jól értettem itt nem arról van szó, hogy félhold került a helyébe, hanem hogy semmi. Vagyis vallási semlegesség.
A "cigány-, zsidó- és buzıimádat" alatt azt érted, hogy ne a származása, hanem a viselkedése alapján ítéljünk meg embereket? Mert ezek ilyen alapvető európai értékek...
Nem tudom miért náciztak le, de ha azért, mert azt írtad, hogy "nem tetszik, h buzık mutogatják magukat az utcán minden évben.", akkor nincs igazuk, ha viszont olyasmit írtál, hogy dögöljenek meg, vagy hogy nem is emberek, stb, akkor már azért közelítettél. :)
TV-t egyáltalán nem nézek, rádióban viszont hallottam már többször is Kárpátiát (egy bizonyos rock adó, szerintem csak az az egy van, nem akarok reklámozni).
Egyébként érdekes, hogy pont azt emeled ki a repertoárjukból, hogy "szép vagy, gyönyörű vagy, Magyarország", mikor nyilvánvalóan a "Vesszen Trianon" és hasonlók miatt van a viszonylagos népszerűségük és igen, ez radikális.
Szerintem a cigányos dolgok miatt van baj a liberalizmussal.
Ugyanis nem képesek elismerni, hogy baj van ezekkel.
Pozitívan diszkriminálják őket csak azért amik.
Magyarországon:
halmozottan hátrányos helyzetű=cigány
A kormány nem is tagadja, hogy a közfoglalkoztatás a cigányoké.
Itt Győrben milliókat költenek a gettó rehabilitálásra.
Értelme lesz?
Nem , 2 hét és ugyanolyan lesz, mint volt.
Liberalizmus+:
-Nem lehet beszélni a cigány népességszaporulatról , nem lehet VALÓS etnikai felmérést csinálni.
Lassan lassan többségbe kerülnek, de még mindig nyaljátok a seggüket meg véditek őket, mintha szent tehenek lennének.ú
Egyszerű:
Meg kell szüntetni a pozitív diszkriminációt meg az ész nélküli segélyezést.
Valószínű, sőt biztos lenne amelyik éhen hal , sőt lennének lázadások is , de erre való a rendőrség meg a honvédség, hogy leverje , lelője őket.
Mert az nem kóser , hogy ezek élősködnek a többség társadalmon ,és semmit nem tesznek a közösbe.
Nem képesek eltartani magukat.
Nincs értelme a segélyezésnek.
Na látjátok, fogalmatok sincsen arról, hogy mi a liberalizmus. Cigány imádat nem egyenlő liberalizmussal, de ahogy látszik a hozzászólók többsége nincs ezzel tisztában.
Szóval továbbra is fogalmi zavarban szenvedtek.
Tisztában vagyunk vele.
Csak Magyarországon a magukat liberálisnak mondó emberek mind cigányimádók.
A vallási semlegességgel nincs baj, de ne azért vegyünk már le egy szimbólumot, mert a vallási kisebbségeket sérti. Ők jöttek ide, nekik kell alkalmazkodni, nem fordítva.
Azzal egyetértek, h ne a származásuk, hanem a viselkedésük alapján ítéljük meg az embereket. A libsik viszont az alapján ítélik meg őket, amikor pl. a cigányokat rendszeresen pozitívan diszkriminálják, és elnézik nekik a deviáns viselkedést.
Ezek szerint nincs igazuk az engem lenácizóknak, nem írtam olyat, h dögöljenek meg a buzık :)
Rádiókészülékkel fogható adóról beszélsz, v netes rádióról? Előbbiből nem tudok róla h egyáltalán létezne rockrádió, persze lehet h csak nem országos sugárzású.
A "vesszen Trianon" radikális, de távolról sem szélsőséges, inkább természetes. Ez nem azt jelenti, h romboljuk le a trianoni kastélyt, hanem h legyen semmis a békediktátum.
Már megbocsássatok, de ti miben különböztök a szélsőséges liberálisoktól, ti is csak őket veszitek figyelembe, ergo ugyan olyan szélsőségesek vagytok.
"Csak Magyarországon a magukat liberálisnak mondó emberek mind cigányimádók."
Ilyen kijelentés után pedig főleg, ti pedig szélsőséges konzervatív véleménnyel vagytok a liberálisokról. Semmiben nem különböztök az általatok lehordott csoportól.
Énis liberállisnak vallom magam.
Mindenki azt csinálhason amit akar amig nem árt velle másoknak.
A radikállisoknak ez semm tecik . Pl a búziikat büntetnék, a füvesekhez is kirekesztően álnak hozá igaz keveset ismerek viszont alkoholistával tőbb gond van akit ismerek mégse ő kerülne bajba miata.
A + diszkrimináció minden csak nem liberállis. Hitler s +tivan diszkriminált az egéséges fehér emberekre nézve ők élhetekk és nem akart szolgát csinálni belőlük XD.
Szerintem a liberálisokal az a leg nagyob gondjuk az embereknek hogy szerintük olyan is kárt okoz ami szerintűnk nem. A radikálisog szinte mindent károsnak tartanak ami szerintem tulszabájozás lene . Pl olvastam itt már a szerintük mijen tv müsőrokk kelenének jó persze nem az őszes gondolja igy és sok más marhaság.
Amugy abúzii felvunullásra szerintem egy politikusnak se kőtelesége elmeni mintahogy a volt fesztivéált és a szigetetse kőteles végig bulizni. Ugen kikál álnia mindeki mellet a kőzőség érdékeit nézve ha ellentétes akor a tőbségét (súlypzotan természtesen) . De enek semi kőza ahoz hogy ki e megy egy fesztivlra mert más funciója nincs az nem megemlékezés és nem tüntetés hanem buli.
Sajno s egyesek a liberalizmus mőgé bulyva tényleg csak kisebség támogatást csinálnak ami nem liberalizmus ugyanugy mint ha valaki jobaldalinak nevezve magát komonista politikát fojtat az mellé is mondhatná hogy nem zeti csak szavazókat risztana. (bár mondjuk nemértem ezt a (nemzeti) politizálást .
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!