Miért az SZDSZ "utódpártja" az LMP?
Szerintem is, az LMP azért más.
Több fokkal normálisabbak, mint az SZDSZ.
Az SZDSZ utódpárt inkább az E.2014.
Így van.
Az LMP megtisztult ,hogy kivált belőle a PM.
Az SZDSZ utódpártja sztem. a Liberálisok:
"Azok azért, mert ugyanazokat a radikálliberális doktriner elveket vallják, mint az egykori SZDSZ. És Karácsony Gergely pl. SZDSZ-es volt."
Vao, sikerült egy embert találni az egész pártban, aki SZDSZ-es volt... Ahogy már említették, a Jobbikban is van volt SZDSZ-es, akkor nyilván a Jobbik is SZDSZ-utód. Az elvekről pedig annyit, hogy nem, baromira nem. A Jobbik vesszőparipájában, a cigánykérdésben valóban elég hasonló, mondhatjuk talán úgy is, hogy ugyanolyan állásponton vannak, mint az egykori SZDSZ. A többiben viszont ég és föld.
Nem tudom menyi ex szdsz van a pártokba de morvai jol mutasa hogy a jobbikosok politikusok mijen gyorsan váltanak nézetet ha egy joban témogatot párthoz menek. ez aztán elvek meg stb.
A kérdésre a válasz mert lejárató kampány. Kőnyeb igy lejáratni vallakit ha egyenlőséget teszünk egy volt roszal. PL a jobbikot a 30évek beli párokhoz hasuonlitják kőzbe 2évtizedel későbi politikáját akarja a cigány kérdést leszámitva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!