Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Ebben az esetben szavazzak-e...

Ebben az esetben szavazzak-e vagy sem?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok, eddig nem szavazhattam, jövőre pedig választás lesz. Nem érdekel különösebben a politika, de szélsőségesen c*gányellenes vagyok. Ebben az esetben szavazzak a Jobbikra (mert tudtommal ez az egyetlen párt ami a romaproblémákat fel akarja számolni) vagy inkább ne is voksoljak, mert úgyis mindegy?

2013. júl. 5. 17:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
73%
Aztán mi lesz? S3gg3d ki lesz ;D Viccet félre téve én pont nem a cigánykérdés miatt szavazok a Jobbikra, engem annyira nem zavarnak, ha belém kötnek kicsinálom a f-szba őket. Viszont az ahogy a dolgokhoz állnak nagyon érdekes, egyedinek, tisztának, őszintének látszik. És ez tetszik nekem.
2013. júl. 6. 06:24
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

"Szavazz csak ne a jobbikra!"

Ebből is látszik, hogy a Jobbikon kívül mindegyik párt egykutya. Ez a mindegy kire szavazol, mivel ugyanúgy a sz@r marad, csak ne a Jobbikra, mert változhat a helyzet.

Kérdező!

Valóban, a cigánykérdést és a cigányproblémát egyedül a Jobbik tudja, és a Jobbik akarja(!!) kezelni.

- A Fidesz még beszélni sem akar róla. Ott ül a frakciójukban Farkas Flórián, megélhetési cigánypolitikus, és ezzel ő szerintük - a Fidesz szerint - meg van oldva a probléma.

- Az MSZP/LMP/Együtt 2014/Bajnai/DK meg minden balliberális párt szerint mindenki szélsőséges ebben az országban, a cigányok pedig áldozatai a szélsőséges, magyar rasszizmusnak.

- A Jobbik szerint pedig végre foglalkozni kéne a cigánykérdéssel, a cigánybűnözéssel, a porontybiznisszel, és a cigányság valós problémáival.

Jobbik programja:

[link]

Ezen belül a IV/4. Vissza a cigányútról című rész a 40. oldalon. A Jobbik cigánypolitikája, olvasd el.

Ezek után szerinted ki szeretné megoldani a cigánykérdést, és végre rendet rakni az országban?!

2013. júl. 6. 12:07
 13/17 A kérdező kommentje:

Mi lesz utána? Lehet, hogy nem sok minden, de bízni kell abban, hogy VÁLTOZÁS lesz (a c*gányproblémákkal kapcsolatban), jobb irányba.

Köszönöm a linket és amúgy is egyetértek veled.

2013. júl. 6. 12:38
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

"aham, aztán mi lesz ? ezen is gondolkodni kéne, menj el szavazni és írd rá hogy kapjátok be, másra nem jó te is csak azért választottál egy pártot mert azt mondta rendbe teszi a cigánykérdést ismétlem magam AZTÁN MI LESZ?"

Mi lenne b*zmeg, rend lenne végre a magyarság és a cigányság között.

2013. júl. 6. 15:25
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
te hülye faszbarom arra ertettem hogy lofaszt nem tudnak a gazdasagrol oktatasügyröl nyugdijrendszerről egeszsegügyről
2013. júl. 6. 21:58
 16/17 anonim ***** válasza:
68%
Amilyen kulturáltan beszélsz úgy vélem te is sokat értesz a gazdasághoz. Én mindenképpen a Jobbikra szavazok kell ennek az országnak a változás/megújulás.
2013. júl. 6. 22:22
 17/17 anonim ***** válasza:
75%

Miből gondolod, hogy semmit nem tudnak az oktatásról , nyugdíjrendszerről...stb?

Morvai Krisztina az egyik legjobban képzettebb magyar politikus.

Dolgozott Brüsszelben az európai parlamentben ,illetve egy olyan amerikai egyetemen is tanított amely bent van a TOP5 amerikai egyetemek között.

Jog terén, nincs nála magasabban képzett jogász végzettségű magyar politikus.

Egy másik , Kovács Béla üzletember , dolgozott Oroszországban illetve Japánban is.Ő lenne a nemzetgazdasági miniszter vagy a pénzügyminiszter.

Mitől lennének a Jobbikos politikusok képzetlenebben ,mint a Fideszesek vagy az MSZP-sek?

2013. júl. 6. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!