Jobbik miért nem perelte a fideszt johirnev megsertese miatt?
Miért, hogyan viselkednek?
Egyetértek, hogy a szavazóik közt van egy szélsőséges csoport, de ez minden pártnál megtalálható. Ellenben ők nem köpönyegforgatók és eddig azt tették, amit ígértek, lásd a földtörvény megszavazásának megakadályozása. Vagy legalábbis próbálták megakadályozni.
"Miért, hogyan viselkednek?
Egyetértek, hogy a szavazóik közt van egy szélsőséges csoport, de ez minden pártnál megtalálható. Ellenben ők nem köpönyegforgatók és eddig azt tették, amit ígértek, lásd a földtörvény megszavazásának megakadályozása. Vagy legalábbis próbálták megakadályozni."
Helyesbítenék, a mérsékeltebb szavazók csak simán szélsőségesek. A párt vezetés is szélsőséges. ("radikális")
A földtörvényes hiszti szerintem inkább gyerekes és nevetséges volt. Mivel nem alkotnak parlamenti többséget, sőt, még a teljes ellenzék együttvéve sem volt elég a döntés megakadályozásához, ezért nem tudnak mit csinálni. Nincs joguk törvénytelen módszerekkel megakadályozni a szavazást, még akkor sem, ha szerintük, vagy akárki szerint is igazuk van. Ez önbíráskodás gyakorlatilag. De leginkább feltűnősködés és gyerekes hiszti, hiszen a földhöz is verhették volna a seggüket, azzal se érnek el semmit, maximum, hogy jót nevet rajtuk mindenki, akinek 80-nál több IQ van. Hozzá teszem hogy nem a törvény értelmességéről, tisztességességéről beszélek. Lehet, hogy a törvényt magát én is ellenezném, de a Jobbik fellépésmódja akkor is az oviba való.
Nem értek egyet. Példának fel tudnám hozni az '56-os srácokat. Tudták, hogy az orosz tankok földbe döngölik őket, mégis a végsőkig kiálltak az érveik mellet és harcoltak tovább.
A Jobbik is tudta, hogy ezzel valószínűleg nem érnek el sokat, de mindent megtettek, hogy egy ilyen hazaáruló törvényt ne fogadjanak el. Persze el lett fogadva, ezen senki sem csodálkozik. De az ember, az emberek nem maradhatnak örökké tétlenek, nem szájkarázhatnak mindig. Néha a tettek mezejére kell lépni. Én becsülöm, amit tettek.
"Ők még komolyan gondolják, amit mondanak."
Az elég nagy baj. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!