Kit érdekel, hogy a bankoknak és a Magyar telekomnak többet kell adóznia?
Van nekik bőven, meg is érdemlik. Végre egy kormány, aki nekik mer menni.
2013. jún. 20. 09:59
2/25 doboszoli válasza:
Ezzel a húzásával Orbán pont ilyenekre számított, mint az első válaszoló. Lám, be is jött neki.
2013. jún. 20. 12:18
3/25 anonim válasza:
Szóval szerinted azért ne örüljek egy jó hírnek, mert valaki más is örül neki? :D
2013. jún. 20. 12:48
4/25 anonim válasza:
Ezzel csak az a baj, hogy hárítanak a bankok. Vajon kire?
Hát rád, meg rám. Az, hogy milyen címen, az az ő döntésük. De nem fognak leadni a haszonból. Ennyire nem lehetsz naiv.
2013. jún. 20. 13:31
5/25 anonim válasza:
Áthárítani nem szabad, a PSZÁF igen durván büntette a múltban is a bankokat, ha ilyet láttak, illetve ezen túl is fognak.
Én figyelgetem a bankolási díjaimat, és nem emelkedtek meg a múltkori adóval sem, úgyhogy szerintem most sem fognak.
2013. jún. 20. 13:36
6/25 anonim válasza:
Amúgy a haszonból már le is adtak. Nézd meg a legnagyobb bankok eredményét, mindnek lényegesen kevesebb, mint az elmúlt években...
2013. jún. 20. 13:40
7/25 anonim válasza:
Atyaég... Mint írtam, nem adó címen fognak emelni a bankok. Hanem pl rossz a forint meg elfingotta magát egy ló a sivatagban, és ezért valamelyik DÍJuk emelkedik. Nem adó címen fognak emelni.
2013. jún. 20. 13:55
8/25 anonim válasza:
Most szedik be a jövő évi választási költségvetésrevalót.
2013. jún. 20. 14:54
9/25 anonim válasza:
Tudom, hogy díjra gondoltál, de azok se igazán emelkedtek..
2013. jún. 20. 15:12
10/25 anonim válasza:
Nyilván a magánszemélyek kamatbevételei után szedett 6%-os egészségügyi hozzájárulással is csak a bankok járnak rosszul...
Kelle nekik a pénz. Válaszátási mannaszórásra, vagy költségvetési lyukak foltozgatására, a fene tudja. A lényeg, hogy rajtunk csattan az ostor.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!