Én soha nem voltam, nem vagyok párttag, de ez tragédia ami itt folyik!
Mi az a nyomorult kis "NOKIA"-s dobozos korrupció, a folyamatos sok száz milliós, milliárdos szélhámosságokhoz képest? Pénznyerő automata betiltás, trafik ügy, 46 új adó, mintgazdaságok, stb! Most már ez így lesz?
2013. jún. 19. 08:05
1/6 anonim válasza:
Hát persze hogy így lesz. Vannak emberek, akik próbálkoznak, és ami sikerül, azt megteszik. Például ha az átverés, lenyúlás sikeres, miért ne ismételjük meg? Az ettől való tartózkodáshoz morál kell! És mit tegyen, aki azt se tudja, mi az?
2013. jún. 19. 08:08
2/6 anonim válasza:
Visszafog jönni a kommunizmus egy modernebb formában :(
2013. jún. 19. 08:14
3/6 anonim válasza:
Kommunizmus modernebb formában? Ez kapitalizmus... a komcsi rendszerben a tőkés nem zsákmányolta ki a munkásosztályt, mert a rendszer nem hagyta... a kapitalizmus viszont erre épül...Akkor az embereknek volt munkája, jövője, építkeztek, a hitel meg 2%-os volt... na, szerinted ami most van az hasonlít arra? Mert szerintem még körvonalaiban se...
És igen, még sok minden sz@r fog a nyakunkba zúdulni és tudod miért? Mert senki nem tesz semmit se. Mert ez a "k..va ország" - ahogy Orbán fogalmazott - mindent eltűr... Gyáva népnek nincs hazája és MEGÉRDEMELJÜK. Aljas, műveletlen, kapzsi, kétszínű és képmutató ország vagyunk... Mátyás, Szent István, Kossuth forog a sírjában, hogy mivé lettünk. Európa szégyenfoltja vagyunk.
2013. jún. 19. 19:26
4/6 titak válasza:
Így lesz bizony, ha csak nem történik valami. Ha sokat köpködsz a végén még azt is megadóztatják. :o(
2013. jún. 19. 22:07
5/6 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat; NO COMMENT. Mindenkinek igaza van; "BAJ LESZ"! Igaza, ha morál nincs akkor nincs. Érdekes játék ez az ösznépi, nagy magyar "kész átverés show". Ezt már egyzser játszották velünk 45 évig, aztán borult a bili; 1989-ben. Igaz? Ez az aranyos Petőfi Sanyi pedig már megmondta: "Habár felül a gálya alul a víznek árja - AZért a VÍZ az úr! Nem a szamizdat kiadványok döntötték meg a proletár diktatúrát, hanem a nagy magyar hallgatag tömeg; mint mindig. Amúgy van az a TÍZPARANCSOLAT nevű figyelmeztetős onna fentről is? "NE CSINÁLD, MERT BAJ LESZ! Le van írva: NE LOPJ! NE KÍVÁND, FELEBARÁTOD, HÁZÁT, JÓSZÁGÁT! _ NEm olvasták? Ezt sem? Furcsa...
2013. jún. 20. 06:54
6/6 Alaque válasza:
Remélem, hogy jövőre, amint jön egy épeszű kormány, az lesz az első, hogy ezeket a baromállat intézkedéseket eltörli a francba.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!