Hogyan alakul 2014? Ki nyer? Kb milyen arányban? Mivel kell
szembenéznie az új vagy régi kormányzó erőnek?
remélem a jobbik, most lettem féléve 18, de már várom a szavazást hogy ez a cigány kisebbségi orbán eltűnjön.
2013. jún. 10. 16:58
2/11 A kérdező kommentje:
Erről beszéltem, hogy fantaszták kíméljenek. Véleményem szerint a jobbiknak nincs esélye az új választási rendszerben a győzelemre, se most, sem máskor.
Ugyan úgy alakul ahogy az ez előtti 140 ugyan ilyen kérdésben leírtuk...
2013. jún. 10. 17:03
Ha reálisan nézzük akkor a Fidesz nyer, legalábbis az összes közvélemény kutatás ezt mutatja.
2013. jún. 10. 17:03
5/11 A kérdező kommentje:
Inkább az a kérdés, ha nyernek, hogyan fognak szembenézni az elégedetlen nép haragjával ?! Nem hiszem, hogy újabb tüntetések nélkül megússzák.Bár igaz a magyarok döntő többsége elég hülye ahhoz, hogy úgy igazán lázadjanak a rendszer ellen. Véleményem szerint, ha nyernek is, nem fogják tudni végigvinni a ciklust, de ez csak az én véleményem.
A Jobbiknak és az Együtt2014-nek nincsen sok esélye ebben az új választási rendszerben.
Ehhez bezzeg volt esze a Fidesznek....
Szóval szinte teljesen biztos , hogy a Fidesz nyer.
Van kormányváltó hangulat ,jelenleg 56 százalékos.2006-ban volt a legmagasabb 68 százalékos.
Úgy általánosságban a magyar politikáról ,az Együtt2014-nek és a hasonló eszméket képviselő pártoknak hosszútávon nincs jövője Magyarországon.
Az egyik kérdésben már kifejtettem miért , van 1 dolog amiért sosem lesznek képesek eladni magukat.
2013. jún. 10. 17:13
Szerintem a Fidesz most is közel lesz a kétharmadhoz,jelenleg nincs más kormányzóképes erő,és a határon túliak szavazatait is begyűjtik majd.Szerintem 2014 után könnyebb dolguk lesz az egész világgazdaság fel fog lendülni és ennek kedvező hatását mi is érezni fogjuk.Hosszú jobboldalim kormányzásra kell felkészülni,szerintem legalább 10 évig még ők lesznek,a baloldal mély válságban van.
2013. jún. 10. 17:22
Annyiból örülök az új választási rendszernek, legalább az Együtt Jeruzsálemért párt nem tud nyerni.
Énszerintem a sorrend:
1. Fidesz
2. Jobbik
3. MSZP meg a többi balos szemét amit összefújt a szél
2013. jún. 11. 10:38
A FIDESZ fogja (sajnos) ugyan 2/3-ddal biztos, hogy nem de szerintem még nyernek.
2013. jún. 12. 19:15
Nagy harc várható hoszen 2015ben lejár a 20milliárdos IMF hitel és akkor lehet osztani és népszerűsíteni.
A választás tétje az lesz hogy ki lehet az a jó fej aki 2015 után enyhíthet a költségvetési szigoron.
2013. jún. 12. 20:23
Kapcsolódó kérdések: