JOBBIK vagy az SZDSZ legyen a kormányzó párt 2010-től?
Figyelt kérdés
Ugye a kérdéssé váláshoz is valamit teljesíteni kell.
Mindegyik megtette a magáét érte.
2009. aug. 10. 14:50
3/26 anonim válasza:
Egyik se. A Fidesz a legalkalmasabb.
6/26 anonim válasza:
EGYIK SE!persze Vona meg a bűnbandája mi?persze...
7/26 anonim válasza:
Az legyen, aki nem lop, csal, hazudik, hanem az országért, és többek között értem, az adófizető polgárért is tesz valamit. De asszem, ilyen politikai párt nincs és nem is lesz Magyarorsazágon egyhamar.
8/26 anonim válasza:
Ha már választani kell, akkor inkább a Jobbik. Miért? Mert az SZDSZ kapott már lehetőséget, és időt, hogy bizonyítson. De megbukott. Bebizonyította, hogy egy a politikára teljesen alkalmatlan párt, akiket csak egy dolog érdekel: a saját zsebük megtömése. Nem mondom, hogy a Jobbik biztosan nem csinálja majd ezt, de nem tudhatjuk. Lehet, hogy ők mások. Ők még nem bőgtem le a szememben úgy, mint az SZDSZ.
9/26 anonim válasza:
Szerintem a kettő közül egyik sem jó. Magyarországon sajnos nincs olyan párt, ami összehozná az embereket. Ez a kettő végtelenül elválasztja a népet. Bármelyik kerülne hatalomra, a másik oldal biztos, hogy fellázadna. Már azon sem csodálkoznék, ha háború törne ki.
10/26 anonim válasza:
Ha kettő közül kell választani, akkor inkább a Jobbik, de egyiknek sincs olyan programja, ami reálisan végigvihető lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!